Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Klau (Maris barátnője) szerint...

Klau (Maris barátnője) szerintetek is meghízott? 4 éve azért nem így nézett ki, most kB gurul.. Van vagy 110 kg. Egyébként 5 éve sokkal vékonyabb volt...

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lehet az oka hogy ennyire megbízott, betegség vagy csak egyszerűen zabálnak Marissal?

2021. jan. 12. 04:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem jó csaj a Klau. Nem kell mindenkinek ugyanolyannak lenni, van, aki vékony, van, aki teltebb, a lényeg, hogy magával rendben legyen az illető. Azért ez még nem az egészségtelen kategória, Klau egy csinosan telt nő, jó a kisugárzása, szép, kedves, nem tudom, mi bajotok vele.
2021. márc. 28. 12:29
 12/33 anonim ***** válasza:
86%
Hat szerintem ez nem csinosan telt, nem kell mindenkit ezzel mentegetni aki dagadt, de ok. Szerintem egészségtelen kategoria. Nem nezem, szoval leszarom, ettol meg lehet kedves, de tenyleg nagyon elhízott
2021. márc. 28. 14:38
 13/33 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem nézed, meg leszarod, mit érdekel téged gyakorikérdésen? :D

Tudod, milyen az egészségtelen kövérség? Amikor az amerikai fotelnépség nonstop gyorskaján él, és 130-nál indul a súlyuk. Vagy, hogy ne menjünk olyan messzire, a Magyar Barbi barátnőjük is szerintem kórosan elhízott szegény. Klau nagyon nem ez a szint. Senki sem mentegeti, nem kell őt mentegetni, de minden pluszkilóért ne tegyetek már fel gyk kérdést, hogy huuu milyen dagadt, mert nem az. Foglalkozzatok már magatokkal, pls.

2021. márc. 28. 20:32
 14/33 anonim ***** válasza:
89%
Akkor te is foglalkozz magaddal, ne azzal hogy mi kiről rakunk fel kérdést. Egyrészt. Másrészt, mar irtam egyszer egy valaszt, azert kaptam értesítést. Magyar Barbit tobb eve igy ismerjük, hogy dagadt, szerintem kiskorában is az volt. Mikor valaki hirtelen szinte vekonybol elhizotta válik, ott azert felmerül mindenkiben a kerdes hogy mi történhetett. Nem csak az hogy zabált, hanem hogy van e valami egészségügyi problémája, es ez nyilvan a maris meg klau fanokat érdekelheti is. A “gyorskajan el” mondattal meg eleg mellényúltal, mikor azt akartad sugallni, hogy van ennél rosszabb is, mert pont a klau is ilyen fajta, osszes videojuk abbol all, hogy mit zabaltak ossze vissza. ha netre ilyen videot teszel, akkor vállald a következményét is ha vki megkérdezi hogy emiatt lettél e 60bol 100kg.
2021. márc. 30. 19:25
 15/33 anonim ***** válasza:
21%

Attól még, hogy videókat tesz fel az internetre, nem köteles beszámolnia a súlyáról, meg az egészségügyi állapotáról.

Ennyi erővel, ha már ekkora f*szságot írsz a neten, kérlek, vállald a következményét, hogy megkérdezzem, tényleg ekkora f*sz vagy? :)

Nem ismered őket, senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy miért olyan, amilyen. Ha ő úgy dönt, megosztja a követőivel, az az ő dolga, de ha nem, és ő kifejezetten kerüli a témát, akkor senkinek sincs joga követelni, hogy de már pedig számoljon el a maris meg klau fanoknak a súlyáról, mert őket érdekli.

Nettó f*szság, mint ahogy az is nettó f*szság, hogy gyakori kérdéseken ezen csámcsogtok.

Szép estét!

2021. márc. 30. 22:27
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
Igen, ekkora fasz vagyok. most jobb?
2021. márc. 31. 01:08
 17/33 anonim ***** válasza:
97%

Én most néztem meg Maris legutóbbi videóját és pont szembejött ez a kérdés. Hogy őszinte legyek, nekem rég nem tartalom ez a főzés közbeni nyekergés és magyarázkodás. Tudom, hogy nincs közöm hozzá (bár ő rakja ki az életét a nyilvánosság elé) de mit gondolt Maris?

Ez most tényleg a nagy életcél, hogy otthon ül, híznak Kaludiával és azzal keres pénzt hogy zombul számítógépes játékok előtt? Annyi jobb téma van mint a pacalpörkölt meg a folytonos evés. Szerintem nem mutatnak jó példát, ráadásul a hozzájuk hasonló "tömjük magunkat egészségtelen kajákkal" videók táborát bővíti, Magyar Barbi kívűl, már az Andris is. Szegény, az sem fog lefogyni így soha.

2021. ápr. 4. 19:12
 18/33 anonim ***** válasza:
98%

Bocsánat az előző offolásért! Kérdésre válasz: nagyon durván elhízott.

Mindkettő kertes házban élt, most meg egy kislakásban vannak, nem sokat mozognak, Marisnak ráadásul mindig fáj a háta, Klaudiának meg biztos sok volt a stressz.

2021. ápr. 4. 19:16
 19/33 anonim ***** válasza:
95%
Na hat en is ezt mondom csak nagyon durván lehurrogott az egyik kiscsaj hogy nekunk mi közünk ahhoz hogy o hany kg xD nyilvan az utcan egy random embert ha meglátok, nem fogom megkérdezni, hogy te mi az istentől vagy ilyen dagadt? de ha van egy youtuber aki mar x eve vállalja az eletet, foleg azt ahogy zabál, es hirtelen 2x akkora lesz mint eddig volt, akkor azert FELMERÜLHET bennem a kerdes hogy mitol, es nem kell idegesnek lenni ra. Ezert is utalom ezt az egeszet, mástól meg lehet kerdezni hogy miert vagy ilyen vekony?? nem eszel? de ha megkerdezed ugyanezt csak a dagadtakra, akkor mar megy a hiszti.. nyilvan a zabálásra gyanakszunk mivel ebbol all a csatornajuk. Es ettol a “csinosan telt” szövegtől is hanyok, aki dagadt, dagadt, nem kell szépíteni. Feje is 3x akkora mar, miert kell hazudni azt, hogy ez szep es foleg azt hogy ez nem baj? Ez egészségtelen..
2021. ápr. 4. 21:10
 20/33 anonim ***** válasza:
4%
Írj neki, kérdezd meg akkor tőle, ha ennyire érdekel......
2021. ápr. 5. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!