Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért csináljátok ezt directio...

Miért csináljátok ezt directionerek?

Figyelt kérdés
Állandóan fikazzátok Justint hogy milyen bunkó utána meg hogy az 1D kedvesebb és hogy jobban szeretik a rajongoikat aztán meg hogy az one direction sokkal jobb mint Justin.Mi sem fikazzuk a one directiont ti akkor miért csináljátok ezt? Ezeket TikTok-on láttam és már elegem lett.

2021. jan. 7. 20:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
58%

Mindenre van magyarázat.

1. Amikor "leköpte" a rajongóit az egy szerkesztés volt csak nézz utána

2.mikor késett a koncertről azért késett mert beteg volt és nem azért mert videojatekozott

3.azert dobálta meg a szomszédja házat mert megkeseritette az életet mert a rendőrséget hívta rá mert állítólag drog volt a házába aki nem is volt igaz

4. Azért sétált le a színpadról 2 alkalommal mert:

Egszer azért mert elekzdett szédülni és hányinger lett

A másik alkalommal pedig azért mert Meg dobták és Meg haragudott.

Kiscsillagom mielőtt itt pofaznal az előtt gyozodjel meg arról hogy igazat is mondasz e😉😉

2021. jan. 17. 18:57
 12/35 anonim ***** válasza:
64%

Oké, drágám (ha már így beceneveket használunk).

Mi van azzal, amikor otthagyta a majmát Németországban?

Egyszer belehugyozott egy felmosóvödörbe. (Megjegyszem, normális embernek eszébe sem jut ilyet csinálni. Szóval nem érdekel, hogy bocsánatot kért.)

Elég sokszor lett elkapva drogokkal, és ezt hallgasd találtak is nála kokaint.

A két órás késésre azt mondta, hogy csak negyven perc volt.

Letapizott egy kiskorú fant.

Bálnának nevezett egy fant.

160 kilométer per órával vezetett egy lakott helyen. (Amikor a szomszédja felhívta rá a figyelmét, hogy nem vezethet így, meglepetés, őt is leköpte.)

Egy életre ki lett tiltva egy skydiving gymből. Nem volt hajlandó fizetni, és a mosdóban is elég nagy rendetlenséget hagytak.

Ó, és amikor a testőreivel cipeltette magát? (Megsúgom, nekik nem ez a munkájuk.)

Vagy amikor 8 órát várakoztatta a magánrepülőjét. (A pilótának is van munkaideje.)

Nem is beszélve a rasszista megjegyzéseiről.

😘😘 Na, én léptem.

2021. jan. 17. 19:41
 13/35 anonim ***** válasza:
44%

#12. Xdd nem értem honnan szeded ezeket de amik igazak azt megválaszolom

Nem hagyta ott a majmát mert képzeld a Majma meghalt. Bumm

Ha neked is kell pisilned és nincs sehol WC akkor nyilván való hogy legugolsz valahova ha lány vagy. Ő meg legalább nem szemetel

Drogot azért találták a HÁZÁBAN mert a barátját Meg kérte hogy amíg ő elutazik addig vigyázzanak a házra de ők bulit rendeztek és dorgoztak. Tehat NEM JUSTIN DROGOZOTT(bevallom már próbálta)

Amikor "letapizott" egy fant. Nézz már utánna hogy pletyka volt. Wow

Azért emelt kezét egy férfira mert balnanak nevezett egy nőt és trágár szavakat mondott rá

Azért tiltották ki Az országból mert egy zaszlora azt hitte hogy Póló ezért lerugta a szinpadrol hogy ne csússzon el. Bumm

A magán repulejere akkor száll fel amikor csak akar.

Ohh... Ja igen... És a gyors hajtás.. Ha neked is lenne egy Ferrarid te se mennel vele 60-al

A testorei nem cipetek hanem mentek mellette tudod hogy ne ugorjon rá egyszerre 6o ember

Ő tiszteli az embereket. Nem tett neked semmit.

DE ITT VAN A VÁRT MEGJEGYZÉS HOGY A BELIEBEREK NEM FIKÁZZÁK A MÁSIKAT:AZÉRT MERT TISZTELET TUDOAK VAGYUNK ÉS EGY CSALÁD

A ONE DIRECTION EGY KALAP SZAR.

NA Csákó mindenkinek😉✌️😽

2021. jan. 21. 15:53
 14/35 A kérdező kommentje:
#13 ezt nagyon jól mondod ez így van 😁
2021. jan. 21. 16:55
 15/35 anonim ***** válasza:
52%

Oszt' akko' ez mi?

[link]

[link]

2021. jan. 21. 17:58
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden ember vét hibákat! Az One Direction és Justin Bieber is. Ez természetes, emberi dolog. Ha igazán rajongsz értük, nem mások véleményével kell foglalkozni.

És, hogy ki ,,fikázza? Az, akinek nincs saját élete.

Kedves kérdező, te a One Direction-t ,,fikázod", más meg Justin Bieber-t!

Valójában semmit nem tudunk róluk, nem élünk velük. Amit a média mutat, mi elhisszük. Ez alapján megítélni embereket....

2021. jan. 21. 18:22
 17/35 anonim ***** válasza:
64%

Tehát ha jól értem, ti istenítettek egy olyan embert, akit nem ismertek és leszóltok egy olyan bandát akit meginkabb nem ismertek, majd odaböfögitek, hogy a belieberek nem fikáznak semmit. Szép volt csajszi, itt mutatkozik meg, hogy nem lehetsz 12 évesnél több. Azért kicsit vicces, hogy véded a beliebereket amikor köztudott, hogy ők kavarjak a legtöbb szart twitteren.

De Mindegy is, legyél csak belezúgva justinkába, hisz úgy se tud a létezésedről. Puszikaaaa

2021. jan. 22. 09:45
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

#16-os voltam, mi lenne, ha mindneki a saját maga által ,,imádott" énekesénel foglalkozna?

A kérdező a One Direction-t, más meg Justin Bieber-t szól le.

Nem értem a kérdés lényegét, ha te kedves kérdező ugyanezt csinálod, csak egy másik célszemély/személyek irányába!

2021. jan. 22. 13:04
 19/35 A kérdező kommentje:
Én nekem az one direction-val semmi bajom csak a rajongoikat nem bírom mert ezt csinálják
2021. jan. 22. 14:35
 20/35 anonim ***** válasza:
71%
De te is ugyanezt csinálod, csak más emberek felé
2021. jan. 22. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!