Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek a BTS-nek vannak...

Szerintetek a BTS-nek vannak “sötét” titkaik?

Figyelt kérdés
Gondolok itt prostituáltakra,drogra, alkoholra és esetleg a dohányzásra is.

2021. jan. 6. 18:45
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
76%

Az egész a marketigről szól, persze, hogy egy csomó mindent nem mondanak el neked! Sőt, a legtöbb dolgot nem mondják el. Így is jól keresnek, meg van mindenük. Barátnőjük is valszeg volt már, (remélem volt:DD) csak az elmebeteg fanok miatt nem merik elmondani.

18.- nak

Ezt most úgy írom, hogy nem szoktam tudatmódosító szereket használni, egyszerűen nem nekem valók. :)))

Gondolom, te is annyit tudsz a marihuánáról, mint én a ráják szexuális életéről. (Semmi:)))

Hiszen, ha bármennyire is képben lennél a dolgokkal tudnád, hogy míg pl. ha alkoholt iszol, kikészül a májad, és simán bele is tudsz halni rövid időn belül is, addig, ha mondjuk 10 éven keresztül minden harmadik nap elszívnál egy spanlglit, akkor a legrosszabb dolog ami történhetne veled az az lenne, hogy rövidtávú memóriaproblémáid lennének, amik egyébként idővel visszaáll ának. Szerintem te is képes vagy eldönteni, hogy melyik a rosszabb. :)))

Az alkohol legális, mert az alkoholt ismerik, és mert az alkohol olcsó, tehát nincs szükség mesterséges utánzatokra. A fű drága, tehát szükség van utánzatokra, hiszen tudjátok, a drága dolgokat nem mindenki tudja megfizetni, ezért hamar elterjednek a fake cuccok, mint pl a gucci pólóknál hahah. Szóval az utánzatok, a bio fű, meg ezek amik ártalmas a szervezetre, nem a rendes fű!

2021. jan. 7. 01:36
 22/42 anonim ***** válasza:
28%

na igen 21 történesen elég sokat tudok róla...

amiről te akarsz beszélni az a gyógyászati célra használt kengyel...

a spangliba meg nem az van...

amit a spangliba tesznek abba van egy csomó rákkeltő anyag, agysejt pusztító anyag (a neuronhálózat kapcsolatát is rontja...), ér és szívrendszert kárósító anyag, igen memória vesztés ami nem áll vissza mert nagyba rombolja az agysejteket köztük azt a területet ami az emlékekért felelős a finom motoros képességeket valamint azt a területet is ami a beszédet irányítja... férfiaknak sterilizálást is okoz! magyarán eltorzítja az ondósejteket...

valamint nagyba növeli az örökletes fogyatékosságok kialakulását!

ja igen tényleg jobb mint az alkohol...

ellenben az orvosi kengyelben nincs bent a bódulatot okozó anyagok és sokkal kevesebb olyan anyagot tartalmaz ami kárósítja a szervezet... persze ezt sem migrénes fejfájásra írják fel hanem vég és ahhoz közeli stádiumos betegeknek...

az alkohol meg nem olcsóbb marihuánát is ugyan úgy tudnának termeszteni mert a rizs sem őshonos europai gabona... sem a kukorica paradicsom és krumpli... és ha már alkohol... még anno egy joint volt 1500-2000 ft... tudom mert voltak olyan osztálytársaim akik éltek ezzel egy alap bor is annyiba kerül... hozzáteszem a felső kategoriás italok akár több milliókba is kerülnek! 2019-ben pl a tokaji royal aszú volt a legdrágább év bora... tudod mennyirt adták el azt a 17 palackot? 35.000 dollárért/palack! kb 10-12 millió forintért... és ezen kívül számos high-end italokat forgalmaznak... nem is ez a legdrágább vannak konyakok amik fél millió dollárért mennek...

2021. jan. 7. 02:23
 23/42 anonim ***** válasza:
35%
egyébként 21 qurva jól megmondtad! :"D igazad van ha valaki 10 éven keresztül füvezik minden harmadik nap annak semmi baja sem lesz tényleg mindennél képben vagy...!!! :"""DDD
2021. jan. 7. 02:29
 24/42 anonim ***** válasza:
17%

ha annyira is képbe lennél mi mennyire költségvető akkor tudnád nem azért tiltott mert költséges hanem az agyban kikapcsolja sokkal erősebben azokat a területeket amik a hosszútávú gondolkodásért felelős...

sokkal veszélyesebb a közbiztonságra és sokkal jobban kárósítja az embert...

2021. jan. 7. 02:33
 25/42 anonim ***** válasza:
29%
Hmmm látom nem értitek... Na mindegy, én megpróbáltam. :DD
2021. jan. 7. 02:38
 26/42 anonim ***** válasza:
59%
ha a 21 vagy akkor mit is próbáltál meg? baromságokat állítani? mert azt sikerült
2021. jan. 7. 02:48
 27/42 anonim ***** válasza:
53%

Juuuuj Guys ez nagyon durva. És mennyi minden baromság hangzott el xdddd. Nyilván tud ártalmas is lenni a fű, ez nyilvánvaló, aki azt mondja, hogy nem, az nagyon téved. A Csoki is tud ártalmas lenni, mert cukorbeteg lehetsz tőle, meg a kávé is, mert könnyen függőséget okozhat.

22. Te pár összefüggést nagyon nem értettél. A 21es azt írta, hogy az alkohol olcsó, erre te elkezdted bizonygatni, hogy az alkohol nem olcsó xdddd. Miért, nem lehet venni 300 forintos bort? De. Egy doboz sör mennyi? 200 ft. körül van

Ne addódj van olyan prémium fű is, amit 10.000ért adnak el. Xdd

21. Azért a rövidtávú memóriakiesés sokkal hamarabb is jelentkezhet, mint 10 év. A barátomnak csak egy év kellett. Mondjuk utána abbahagyta, és regenerálódott. Ez nem tudom biológiailag hogy van, de az én tapasztalatomból kiindulva, az sem így van, ahogy azt sokan állították.

Az meg, hogy az alkohol rosszabb, vagy a marihuána nagyon nehéz így eldönteni, mert nagyon más hatása van a kettőnek, de lényegében a 21es jól megfogalmazta.

A piába bele lehet halni, a fűbe viszont nem.

2021. jan. 7. 03:03
 28/42 anonim ***** válasza:
28%

27 hát igen mivel a legtöbb füves öngyilkos lesz... tapasztalatból írom...

aki tényleg már 10+ éve csinálja az előbb utóbb kinyírja magát

meg nem azt bizonygattam hogy most akkor az alkohol hu de drága hanem a termesztése a fűnek nem drágább mint az alkohol készítésnek!

és azért valljunk be a fű ártalmasabb mint a csoki... -_-" ehetsz minden nap csókit egy kis mozgással meg van... a fű nincs meg mozgással...

szerintem teljesen egyértelmű melyik is a rosszabb (a fű vagy az alkohol) fű... fogjunk súlyra ugyan annyit és nézzünk meg melyik a kártékonyabb...

az alkohol meg nem okoz teljes leépülést valamint rákot... igaz ki készíti a májat (aki rendszeresen és sokat napi heti szinten iszik) de a fű meg kikészít mindent ráadásul sokkal kisebb mennyiségben mint az alkohol!

2021. jan. 7. 04:10
 29/42 anonim ***** válasza:
28%

persze 21-nek megy egyből a személyeskedés (legalább ahhoz ért...) de közben meg elferdíti a valós dolgokat és full baromságokat ír!

10 év füvezés azt egy kis emlékezet romlás ami helyre áll... gratulálok

ja igen 10 év füvezés után kb szivacs leszel... és öngyilkos jobb esetben...

három naponta meg egy pohár vörös bornak sajna nem lesz negatív effektje... de egy spanglinak jóval inkább... és az a "leggyengébb" módja neki... (persze a három naponta 40%-os alkoholnak már lesznek következményei de az nem 1 spanglival ér fel)

2021. jan. 7. 04:16
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
27 az meg hogy még te is látod mekkora hülyeséget is írt 21 de még is neki adnál igazat... ":D hát igen a ez így működik :D de csak megemlítem a víztől és még az oxigéntől is lehet mérgezést kapni és bele halni...
2021. jan. 7. 04:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!