Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Ganxsta Zolee-ról?

Mit gondoltok Ganxsta Zolee-ról?

Figyelt kérdés
Szerintem poénos, jófej a csávó. Kíváncsi vagyok mások véleményére.
2010. aug. 13. 18:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hal a tortánba nagy volt xD :D
2010. aug. 13. 18:57
 2/16 anonim ***** válasza:
-ba
2010. aug. 13. 18:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Egy arc az az ember! :D
2010. aug. 13. 19:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Semmi bajom vele, nem az mocskos ember, akinek tarjták. Jó fej.
2010. aug. 13. 19:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi, osztom a véleményed. Amúgy nagyon jó apa, ha megnézel pár videót youtube-on. Annak pedig nagyon örülök, hogy nem celeb.
2010. aug. 13. 20:54
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi gond vele. Jol teszi, hogy nem ijed meg olyan szennyektol, mint Pako meg Gyozike. Kelemen Annanak is teljesen jogosan beszolt amiert a bulvart hasznalta penzszerzesre. A legtobb celeb csak nyal nekik. Eleg megnezni pl. egy reggeli musorban, hogy Lilu vagy akarki mas hogy olvad el olyan mediaszennyektol, mint Molnar Aniko meg a tobbiek. Zolee legalabb megmondja a velemenyet es valahol ezt el kell kezdeni. O jobban kozvetiti a nep hangjat, mint a legtobb masik hiresseg.
2010. aug. 13. 22:49
 7/16 anonim ***** válasza:
15%
Médiapojáca műgengszter-celeb. Nevetséges pózer, csak az apja nagyobb paraszt nála.
2010. aug. 14. 08:49
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó, te ezt nagyon benézted.
2010. aug. 14. 09:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Szerintem egy őszinte ember, és nem celeb, ebben biztos vagyok. Köszönöm mindenkinek a választ.
2010. aug. 14. 13:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Húú emlékszem, lehettem vagy 14-15 éves, itt lépett fel a disco-ban, én kértem tőle aláírást a hasamra (pedig nem igazán volt a kedvencem, de nem is utáltam, dehát a buli.. :D) és kaptam, kellemeset csalódtam benne, tök jófej volt.Csípem, jó dumája van, élvezi az életet....
2010. aug. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!