Milyen lehet Scarlett Johansson férjének? Nincs rajta nagy nyomás?
Ha nem tudná kezelni azt, hogy a felesége énjének egy része gyakorlatilag köztulajdonnak van véve, nem ment volna hozzá. A "világ legjobb nője" kategória pedig ingencsak szubjektív, nem gondolod? A férje, remélhetőleg legalábbis, nyilván így vélekedik róla, de nem pont ez az egyik ok, bármilyen jelentéktelen is hosszútávon, amiért esetleg feleségül vette?
Mindemellett, viszont, a férje Colin Jost, humorista és színész. A "Saturday Night Live" egyik oszlopos tagja és az egyik vezető írója. Nálunk nem ismert, de az USÁ-ban lehet, hogy legalább olyan hamar felismerik, mint a feleségét.
"A világ legjobb nője"
10-es skálán egy ötöst megsúrol, azt is csak az alakja és nem az arca miatt.
"Ha körbenézel magad körül, gondolnád hogy szinte minden csaj elkel előbb-utóbb? Nem, mert neked nem tetszik, nekem, sem, Pistinek sem, de Gyurinak pont ő az ideális."
Vannak fétisek a világon, de lehet, szimplán Gyuri elég kétségbe esett, hogy beérje valakivel, akihez amúgy nem vonzódik, mert tart a magánytól és attól, hogy sosem lesz családja. De ha lenne esélye, úgy lecserélné, hogy csak úgy füstöl.
Vezessél már egyszer körbe Pesten, fizetek is, mert én valahogy nem láttam még Scarlett Johansson szintű nőket tucatjával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!