Csak szerintem értékelik túl a blackpink-tagokat?
nem vagyok én sem fan......... nem esik le?
és neked miért fáj hogy nekem van véleményem hogy mit vesznek fel?
mert neked fáj hogy én azt mondtam hogy média lotyok...
Őszintén, nagy aranyos és szép lányok, a számaik is jók, de erősen túlhypeoltak.
Az AOA és kb. velük egyidős CLC tagjai között szerintem vannak bőven tehetségesebbek jobb hangúak, pl. Seunghee, Seungyeon, Yuna, (Choa), és CLC kis rapper csaja, Yeeun Lisához képest hatványozottan lerobbantja a színpadot. De még a náluk fiatalabbakból álló Everglowban is vannak igen ígéretes hangok, nem mellesleg ők még élőben is nagyon jól nyomják.
Autotune-nal egy botfülű is csinálhat “slágereket”.
Ha playback nélkül, vagy csak fél-playback-kel énekelnek, szembetűnik, hogy mennyire hamisak.
Igen, cukik, aranyosak, jól táncolnak, de NE nevezzék magukat énekeseknek. Még csak nem is Mozart áriát kell énekelniük, hanem kis pár hangos tinglitangli dalocskákat. 40-30 évvel ezelőtt az ilyen szintű fellépésekért, félproduktumokért minimum egy kosár paradicsom járt volna.
Erősen túlhypeoltaknak mondanám őket én is. A lányok aranyosak és kedvesek, de sajnos vokál terén még bőven lenne hová fejlődni. De azt hozzá kell tennem, hogy azért debüt óta fejlődtek, de még mindig lenne hová. Élőben eléggé hamisak tudnak lenni. Dreamcatcher-t véve például, sokkal stabilabbak és tisztábbak a lányok élőben is, látványos tánccal, és mégsem kapnak elég figyelmet, pedig szerintem ők sokkal tehetségesebbek a BP-nél. (érdemes meghallgatni Siyeon Overdose feldolgozását!)
A koreóik is lehetnének kidolgozottabbak és sokkal változatosabbak is, vannak benne jó mozdulatok, de ha már átlagban 1 évet várnak a rajongók a comeback-re, akkor már mégiscsak valami igényesebbet kéne hozni.
Én azt sajnálom nagyon, hogy a média rajtuk kívül 1 kpop csapatot nyom szinte kétségbeesetten és nem hagy más csapatokat érvényesülni, mert ha az ő szemükben felbukkan egy új csapat rögtön ők lesznek a "következő xy"..
Szerintem felfoghatatlan, hogy miért a középszerű csapatokat kell isteníteni, tömjéneztetni, de pont ezért a többség, aki nem ássa bele magát ebbe a zenei metszetbe, és nem kutat új bandák után, sajnos soha nem is tudja meg, hogy zeneileg MILLIÓKKAL erősebb, tehetségesebb, jobb hangú emberekből álló csapatok vannak náluk.
Van különbség aközött, ha egy élő fellépésen az izgalom hevében rontasz véletlenül, és aközött, ha kvázi semmi munkát nem tettél bele abba, hogy megtanuld a 2-3 mondatnyi szóló-részed dallamát és szövegét. Ez amatőrként még talán elmegy, de ha hivatásos énekesnek, zenésznek... ‘franc se tudja, minek’ címkéznek fel, akkor az kegyetlen gáz szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!