Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan lehetek én is olyan...

Hogyan lehetek én is olyan sikeres mint ifj. Vezekényi László?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves és már ennyi mindent elért az életben.
2010. aug. 12. 12:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Éljen a Puruttya, aki lerántotta a leplet a dagadt hazug g*ciről!
2010. aug. 14. 14:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

nem tom miért a srácon akadtatok ki ennyire. 15 éves, láttam már vadabb dolgokat is ilyen korú emberekről.

az igazi epic fail viszont a nyomorék TV2, ezt így beszopni, gratulálok.

2010. aug. 14. 22:55
 13/21 anonim válasza:
100%

Mélyen megvetem Lacit,mert nem volt elég szerény. A TV2 pedig elmehet a búsba, hogy nem velem csináltak riportot! Pedig én csináltam az összes 3D jelenetet az Avatarban, Nolan elküldte nekem az Eredet forgatókönyvét és még hanyattfekvefelhőnézésben is én vagyok a világbajnok. Ráadásul 10 évnyi kóma után amnéziával ébredtem..és kinőtt egy harmadik mellem is.

A tv2 meg a retek klub mindig is borzasztó csatornák voltak ..szóval egyáltalán nem meglepő a dolog..ha tudtak róla az se, ha igen az meg még úgy se :D

Ez nagyon elvezekényizték....

2010. aug. 15. 04:27
 14/21 anonim válasza:
83%
Soros for president!!!♥:$
2010. aug. 15. 22:50
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Most mondhatom azt h ő a volt úszótársam, senki nem hiszi el nekem, és pont azért szakítottam meg vele kapcsolatot mert akkora egy hazug disznó, mint láthatjátok..
2010. aug. 19. 21:28
 16/21 anonim válasza:
43%

Üdvözlet emberek! Vezkényi László vagyok.

15 éves vagyok zsinorban nyertem 5 WCG-t a wc papír mindig a szobámban van (biztonság ellenére) az 1 milla $ helyett inkább a wc papírt, kaját, és 1 profi programot választottam. Én készítettem a kovbojok összes zeneszámát saját szobámba vettük fel én voltam michel jackson vagy ki a faszom videóklipp szerkesztője és meg engedte, hogy leszopjam majd felhúzzam az összes orrát a saját orromra (miután meghalt nekemadta).

2010. aug. 20. 00:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Lássuk csak hogy lehetsz olyan sikeres.

Csak hármas legyél informatikából, ha ide kérdést tudtál írni már valszeg többet értesz hozzá mint Vezekényi. Aztán felejtsd el, hogy a Youtube-ról le lehet videót tölteni, uninstalláld a DownloadHelpert ha fent van a gépeden és ha jönnek a tévétől egy idegen profilban keresd a Youtube-on azt ,amit állítólag te csináltál. Zabálj mint a disznó, hogy min. 200 kiló legyél, és csak kiflit tanulj meg apró darabokra vágni és sajtot tenni rá, meg egy köteg ruhát berakni egy mosógépbe. Ja és tanulj meg egy CS gameplay videót unott pofával nézni és közben úgy csinálni mintha játszanál.

2012. okt. 10. 09:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Én csak most találkoztam ezzel a sztorival nemrég . Elsőre az volt a benyomásom hogy a riport egy április elseji geg. Látszik hogy 2010 ben milyen kezdeti szinten volt az internet ,el lehetett adni egy ilyen sűlt baromságot komolynak.

De a címszavak akkor is gátlástalanok mert az hogy az országot átverte egy ilyen kis dagadt disznó nem helytálló mert legfeljebb 10-13 éves gyerekek hihettél el a sztorit .

Különösen nevetséges ahogy 3D programismeretekről hadoválnak de a vágóképeken a monitoron csak egy lövöldözős játék megy amivel a hülyegyerek játszani sem tud.

És erre mondják hogy átverték vele a fél országot ? :D

2023. jan. 18. 22:12
 19/21 anonim ***** válasza:

A Leet-en kielemezték az egész sztorit, és ott is az ovlt a konklúzió, hogy a stáb nem dőlt be neki, csak épp nyár közepén uborkaszezonban kapóra jött, hogy lehet sztorit csinálni valamiből. Hogy a gyerek komolyan gondolta az egészet vagy simán csak kényszeres hazudozó és maga is elhitte amit mmond az mellékes a történet szempontjából. Az is lehetséges, hogy tényleg volt valami betegsége, akár amnézia is amiről beszél és kiesett neki pár év és azt akarta betölteni téveszmékkel, hogy WCG-n nyert bajnokságot meg 3D animációval dolgozott.

Anno kikerült a netre a TV2-től kicsempészett vágatlan anyag is, ahol pl. percekig keresgél egy YouTube csatornán a vidóek között, többször mondva, hogy "mindjárt megvan" közben arról beszél, hogy ezt ő csinálta. Nyilván leesett a stábnak, hogy a gépén meg kéne lennie ha ő csinálta, de Lacika a DownloadHelpert se tudta használni, hogy le tudja tölteni a netről. Kérdezték azt is tőle, hogy a Gaga klippnél mit küldtek neki át, az egész klippet vagy csak amivel dolgozott greenboxos videót esetleg? Valamit hadovált, hogy csak azt amin dolgoznia kellett, de látszott nem érti az egészet. Nyilván valaki aki tévénél dolgozik és látott már közelről kamerát, vágóasztalt, ill. látja hogyan készül egy klipp ill. riport biztos nem hiszi el, hogy egy belvárosi társasház szobájából rendezte meg 15 évesen a klippet pláne úgy, hogy semmit nem tud mutatni a forgatásról még egy telefonnal fotózott képet sem.

2023. jan. 25. 08:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem kérdéses hogy a felnőttek tudták hogy hót ökörség az egész amit művelnek ,amit találgatok hogy mi lehetett a koncepció ha nem április elseji adás.

Aztán hogy gondolkoztam megfejtettem ,szerintem egy igazi logikus magyarázat van erre a riportra . Ha megfigyeled ez egy gazdag gyerek ,nagy ház menő bútorok ,apuci feltűnik a filmen mint vállalkozó és játsza az agyát a hülye fogyatékos gyerekének.

Szóval az igazi ok az lehetett hogy van ez a debil gyerek aki apucitól ajándékba egy tévés szereplést kapott és az öreg saját magának is csinált egy kis reklámot mivel vállalta a nevét.

A debil gyerek örült hogy híresség lett belőle ,apuci meg ingyen betette magát főműsoridőbe a legnézettebb tévébe mivel a szép az egészben hogy az aktív stábja ezért nem kért egy fillért sem hiszen milliókat kerestek magával a leforgatott kamu műsorral a tv2 nek. Mindenki jól járt, legalábbis a felnőttek . A dagadt gyerek meg úgyis gyerek majd elfelejti pár év múlva mekkora hülyét csináltattak magából a felnőttek.

2023. jan. 27. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!