Tetszik Nektek B. Nagy Réka új háza?
A fenti rész (már amennyit láttunk eddig) a korlátos "lelátóval", illetve lent a nagy ablakok tetszenek. Viszont a földszint kialakítását nem igazán értem, és ezen a sok indokolatlanul lekerekített dolgok sem segítenek. A kemence melletti kis kerek leülő odarakva a fal sarkához, így a kettő között ott egy kihasználatlan lyuk. A konyha nem csak a nappalitól, de a fényektől is eléggé el van zárva, nekem túl sötét. Egyenlőre nem igazán tudom, mit láttak meg ebben a házban ami miatt ennyire beleszerettek, de nyilván ez adódhat abból, hogy nem feltétlen egyezik az én stílusom az övékkel.
#1 Úgy tudom a szülei vették nekik a házat.
1. szülei vették neki
hát szerintem ez egy régi parasztház volt, ott a kemence pl meg az a régi kamra, szerintem iszonyú csúnya, már bocsánat, illetve az a lépcsőfelmenő rész, ahova diszeket tett, az nekem nagyon nem tetszik :o
Én se erre számitottam :D
azt elmondta h apukája találta
nem hiszem, hogy ő 21 évesen ki tudná fizetni :D
Nem..
A nővéréké volt, de Tőle megvásárolta Dávid és Réka. Aztán eladták a Plaurának (szülei vették meg)
Majd az apukája rátalált erre a házra, és a lakás pénzből+félretett pénz plusz hitelből vették meg a házat.
De nemtudom mégis honan van ennyi pénzük, hogy lakást vegyenek (még a nővéréjét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!