Mi a véleményetek a One Directionről? Szerintetek valaha össze fognak állni újra? Miért bomlottak fel?
Én lennék a négyes válaszoló és hát nem bírtam ki, hogy ne keressek rá és sajnos találtam is valamit. Nincs benne a videóban, hogy ő kimondja csak egy interjút olvastak fel, amit vele készítettek. Hát mit ne mondjak eléggé meglepett, de legalább a többi fiúval jóban van és ők négyen is egymással :((
Köszi, hogy belinkelted. Uhh, ez tényleg nagyon megdöbbentő. De legalább megtudtam valami újat is, ha nem is pozitív dolog...:(
Ha valaki esetleg tudd még valamit, vagy van véleménye nyugodtan írja meg, szívesen fogadom. Akár linkkel együtt is.:)
Dehogy fognak. Harry es Zayn hulye lenne vissza menni, nekik bejott a szolo karrier, oszinten a masik haromrol 2015 ota nem hallottam Liam nyari slagerein kivul😆
Most bele hallgattam a zenejukbe, Liam nagyon mainstream vonalba van, Louisnak nagyon gagyi a zeneje, Niallnek jok a szovegei, Zaynnek es Harrynek tetszenek a zenei.
Szoval ha ujra osszejonnenek, az valoszinu Harry es Zayn nelkul lenne, de nem tudom nelkuluk erdekelne e valakit😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!