Legszebb illetve leghelyesebb (koreai) idol, színész, híresség szerintetek?
Hát öhmmmm......
Blackpink összes
BABYMONSTER Ruka, Asa, Ahyeon
Twice Tzuyu, Jihyo, Mina, Sana, Momo, Nayeon
HyunA, IU, Somi
Itzy Ryujin, Yeji, Lia
Le Sserafim Chaewon, Kazuha, Sakura, Eunchae
IVE Wonyoung stb stb.
BTS Tae, Jimin, RM
Stray Kids Felix
ATEEZ Wooyoung, Minho
Taemin (már nem tudom, hogy melyik csapathoz tartozik, de azt hiszem SHINee)
Bigbang G-Dragon, Taeyang
EXO Kai😍😍
Szóval azt hiszem ennyi! Hogyha eszembe jut valami majd írok!
Kim SeokJin,Kim Taehyung vagy esetleg Cha Eun woo??Vagy talán Jeon Jungkook?Jimin?Haechan,Taeyong,Mark,Jungwoo vagy Jaehyung?Nem tudok dönteni!Ez lehetetlen!
De lehet,hogy Sehun vagy Baekhyun,na ki tudja🤷
Soobin vagy Yeonjun?
Taeyang?Song kang,Ahn hyo seop,Lee do hyun,Jinyoung,Rowon?Park seo jun?...stb.Rengetek jól kinéző ázsia férfi van.
Na nézzük a nőket/lányokat:
Lisa,Jennie,Rosé,Jisoo,Nayeon,Momo,Tzuyu,Nancy,Karina,Sana,go min si.Im yoona,Bae Suzy és IU.
Idol(férfi):Taehyung,Jin,Jungkook,Jimin,Eun Woo,Sehun,Baekhyun,Kai,Haechan,Taeyang,Taeyong,Mark(NCT),Jaehyun,Yeonjun
Idol(nő):Lisa,Jennie,Rosé,Jisoo,Momo,Nayeon,Sana,Nancy,Irene,IU,Karina,Soyeon
Színész(férfi):Song Kang,Eun Woo,Lee do hyun,Ahn hyo seop,Jung Jin Young,Park Seo Joon,a mosoly birodalmából a férfi(de neki nem tudom a nevét),meg a szerelem a nagyvárósból(neki sem tudom a nevét sry),Kim Soo hyun
Színész(nő):Go Min Si,Bae Suzy,és még van sok,de nekik különösebben nem tudom a nevüket,xd nagyon sajnálom:(
Már elnézést DE Taehyung Jóképű Jin a Gyönyörű,nem tök mindegy!
Van különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!