David Bowie csak szerintem volt ilyen szerencsés?
És még tagadtad egy előző kérdésnél, hogy rednkívül fokozott módón érdekelne a kedvenc sztárjaid kinézete...és erre itt ugy új. Hát, gyerekem ez így annyira nem hiteles...:D
Nem mondanám, hogy szerencsés, meghalni rákban nem kifejezetten jó dolog. Nem értem mit rúgózol még szerencsétlennek a kinézetén, és taglalod állandóan, hogy mennyire gyönyörű (van egy sejtésem, higy a Billy Idolos kérdéseket is te irod ki), valószínűleg ő sem azt akarná, hogy ezzel emlékezzenek rá. Egy zseniális művész volt, egy remek és sokszínű életművel, nem hiszem el, hogy minden áron fangörcsöt kell kapnia egyeseknek ahelyett, hogy méltóan mutatnák ki a tiszteletüket.
1, lehet azért, na, de tökéletesnek nem látom azért, vannak nála szebb hírességek is.
Azokat nem én írtam ki, kedves 2-3.
Hali, én úgy gondolom hogy ha objektíven nézzük, akkor inkább különleges vagy furcsa volt a külseje, mint sem szép. Személyesen szerintem szép volt. De nekem tipikusan az ilyen pasik tetszenek, mint amilyen mondjuk a Földre pottyant férfiba volt, szóval ez nem mérvadó. Amúgy én sem nagyon szeretek a külsejéről beszélgetni, hiszen annyi de annyi zseniális dolgot csinált. Azokról viszont annál szívesebben beszélgetek. Úgyhogy ha esetleg a munkásságáról lenne kedved beszélgetni ( vagy másnak lenne) akkor írj egy privátot :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!