Mi a velemenyetek Kalman Szilviarol? (sylvie_klmn) ismeri szemelyesen innen barki?
Figyelt kérdés
tenyleg az o akit instan mutat?2020. dec. 2. 07:29
11/25 anonim válasza:
Már értem miért a Szilvike a peldaképed. A stílusod már olyan mint az övé, csak egy kis plasztika kell és máris olyan "gazdag életed" lesz.
12/25 A kérdező kommentje:
Amugy meg az arab szarjon a te szadba vagy annak akinek ket anyja van🤨itt oktatsz hany kerdest irtam rola amikor csak egyet🤨milyen iras? Mikrol beszeltek?😵 itt kerdezni lehet nem?🤨 azert itt kerdeztem meg☺️ annyira ismered mar meg annyira en irkalom a kerdeseket habi hogy biztos en tudom hogy ki szart a szajaba es ki nem😂
2020. dec. 22. 21:37
13/25 anonim válasza:
#10 Hűű, nem te vagy a legelesebb kés a fiókban.
Azt írtad, hogy privátban küldöd a kérdést amit írtál a Szilviről, én pedig válaszoltam hogy küld el élőben. Érteni?
14/25 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor nem en vagyok a legelesebb kes a fiokban💀 jo nekem, szarjon a szadba a te arab es gondolkozzal el, “en” irom a kerdeseket megis te tudod kinek mikor hova szart bleh🤢 miket ki nem talaltok, ne okoskodjatok a kerdesre kertem valaszt.
2020. dec. 22. 21:39
15/25 anonim válasza:
"Hogy 2 millióért egy arab szájba sz@rjon? Ezt szeretnéd?"
Segítek értelmezni, mert látom hogy nem megy!
Szóval, a Szilvike ennyiért vállalta be, és azt próbálom elmagyarázni, mar ha lehetne, hogy te is így akarod végezni?
Gucci táska megér ennyit neked?
16/25 A kérdező kommentje:
Hol er meg nekem ennyit?😂gyomrom nincs nekem ilyenekhez en nem ismerem ezt a not❗️ Egy kerdes volt ismeri e valaki szemelyesen es mitol olyan amilyen😂erre itt olyanokat irnak hogy en irogatok rola kerdeseket😂na azert ne mar ilyeneket ne talaljunk ki, o nem sztar😂
2020. dec. 22. 21:48
17/25 anonim válasza:
Nincs ékezet, a legtöbb kérdésre "jolvan" a válasz, és látszik az írásodon!
Hiába hazudsz, látszik hogy te írtad.
Mikor hagyod abba, az lenne a kérdésem? Mert már unalmas.
Írj rá instán és kész,itt senki nem fog normális választ adni mert mindenki tudja hogy egy haszonleso luxusprostituált aki nem képvisel semmilyen értéket sem.
18/25 anonim válasza:
Téged nagyon érdekel, írok már neki Instán hogy regisztráljon ide, és beszéljen veled mert nagyon kíváncsi vagy rá.
19/25 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem ertem de offoljatok msr mert ha en azt mondom vau vau akkor ti vau vau😂szajaskodjatok mar massal❗️Akkor en irtam, legyen bennetek ez a tudat szoptassalak meg benneteket
2020. dec. 22. 21:54
20/25 anonim válasza:
Nah Te is a telepen nőttél fel, 4 osztályos roma nő!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!