Kedves utolsó, én olvastam a "könyvet" (fent van már torrenten, akit érdekel) és igen, látszik hogy nem sok energiát fektetett bele. Csomó olyan dolgot írt le benne, amit már 20 láttam Facebookon, illetve amit a videóban mondott. Na meg, több mint a fele képekből áll és olyan részekről, amit neked kell kitölteni. Elég nehéz élted volt/van, ha egy olyan embert látsz példaképnek, aki még a saját életét sem tudja rendbe rakni. Egy negatív komment láttán idegbajos lesz, képtelen elviselni a negatív kritikát, még ha az építő jellegű is és nem trágár. Na ez a ti magabiztos nőtök! Amíg nyaliznak neki, addig azt szereti, ha meg nem, akkor vagy komment törlés vagy ráküldi a tini sereget.
De most komolyan! Szerinted, egy olyan ember, aki tudja magáról hogy ki, hova tart, mit szeretne elérni az éltben, annak szüksége van Avramnak a könyvére és tanácsaira? Neki pont az ilyen instabil lelkiállapotúak a célközönsége, mivel ők könnyen manipulálhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!