Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi tartja még Seokjin-t a...

Mi tartja még Seokjin-t a bandàban?

Figyelt kérdés

Mármint alig kap képernyő időt, nem olyan ismert mint a többi tag. A tagoknak sem Jin a kedvencük. Annyi hogy főz rájuk.

De mit kap Jin? A pénzen kívül?

És ne támadjatok armyk, szeretem jint. Épp az hogy sajnálom szegényt és szeretem.

2020. nov. 22. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ő a visual, szerintem nélküle nem lennének ilyen sikeresek. Egy kedves és jóképű fiú. Ha lány lennék, biztos ő lenne az ideálom.
2020. nov. 22. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Attól még hogy biologiailag ő a leghelyesebb, még nem omlik össze a banda, ha kilép, mert ő legkevésbé felkapottabb a bandában. És mostanába mintha mindenap kisírott szemei lennének🥺😖
2020. nov. 23. 17:37
 3/4 anonim válasza:

Amikor megláttam a kérdést,konkrétan már terveztem hogyan osztalak ki,de a szöveg elolvasása után ez elszállt.

Egy részével egyetértek,vagyis azzal hogy kevés szöveget kap. Azzal már nem hogy nem ő tagok kedvence,nem hiszem hogy nekik lenne olyan,mindenki szeret mindenkit,évekig együtt éltek.

A kérdésre válaszolva ő is pont úgy hozzájárult a banda sikeréhez,mint a többiek

2020. nov. 25. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy ez lesz 😆 nekem is az lenne az első benyomásom, de nem tudtam máshogy fogaknazni😄.

Persze ezt elhitethetik velünk, h ők mindenkit szeretnek, de ők is emberek, nincs ilyen hogy mindenkit szeretnek. Ők olyanok egymásnak, mint egy család, hogy sokáig együtt élnek, de valljuk be hogy vérszerinti családban sem szeretünk mindenkit egyformán. Sztem egymás előtt is van olyan hogy magán dolog...

Épp párnapja osztottam ki barátnőmet higy ő sem szereti annyira jint, mert nem jó a hangja. És utólag realizákodzam hogy élőben tényleg nincs olyan különleges hangja, de ha nem értene hozzá, akkor nem vették volna fel a bandába. Nem üldözte volna őt a cég hogy neked már pedig nagyra kell vigyed, van benned lehetőség stb...

Se táncolni, se énekelni nem tudod akkor azt é sem értem hogy, miért😄

2020. nov. 25. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!