Hm...nézzük csak! Szexi korpás és zsíros haj! Szexi Bushman szemöldök! Szexi kontaklencse! Szexi zsidó orr! Szexi ápolatlan borosta! Szexi női és kínai fülbevaló!
Pfú---tényleg milyen szexi XD! Inkább szánalmas -_-"!
Nem tom hogy mit kell itt izélni.Gondolom néhány válaszoló mennyire szép lehet.....
Am Adam nem tehet róla,h h néz ki, max a szülei.
Ha a kérdezőnek meg bejön, akk ez van,valszeg úgysem fog vele járni az életben, úgyhogy nyugodtan tetszhet neki.
Am ha már 3dg-nél tartunk, nekem Barry tetszik. [link]
Aki eddig fujjozott, az erre mit mond?
Egyébként ne törődj vele, h ki mit mond ha neked tetszik nyugodtan tetsszen, nem rossz pasi, csak néhányan irigykednek rá...
Utolsó azért túlzol, az általad linkelt férfiak közül esetleg az utolsóra lehetne mondani, hogy "tipikus mai b.zi"
A többi közt van ami még kifejezetten helyes is.
Én az öltözködésről írtam, hogy b.zis, nem a kinézetükről. Erről a trottyos, szűkszárú nadrágos, "mindenből kapok magamra valamit, amit a szekrényben találok" stílusról még véletlenül sem állítanám, hogy helyes.
Arról nem is beszélve, hogy az ember nem ami, hanem aki.
És bocs kérdező, hogy ilyennel szórakozunk, ahelyett hogy a kérdésre válaszolnánk.
Szerintem nagyon szexi, amióta megláttam le sem tudom venni róla a szemem!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!