Ki az aki találkozott már sztárokkal pl. Budapesten?
Vagy van autogram,közös szelfi?
És egy találkozóra/koncertre mentél,vagy csak beléfutottál az utcán?
Miskolcon a Városház téren találkoztam kb. 15 éve Usztics Mátyással. Elsétáltunk egymás mellett.
M3-as autópálya kivezetőjén ahol a Meki van, a Mekiben a mellettünk lévő asztalnál reggelizett Détár Enikő meg a gyerekei és egy férfi, gondolom az élettársa.
Diákmunkás koromban dolgoztam a tudakozóban, így beszéltem is több híres emberrel: Bodrogi Gyula (kétszer is) elég jellegzetes hangja van meg mondjuk be is mutatkozott. Bútorüzletet keresett először, másodjára meg egy bank nyitvatartását kérdezte. Akkoriban kapott Prima Primissima díjat (mondjuk jó pár hónapja megkapta már), gratuláltam neki hozzá, kedvesen fogadta. Badár Sándorral is beszéltem, normális fürdőszoba szerelvény üzletet keresett, "ami nem akkora hogy bemegyek és kint vagyok" végig nyomta a süket dumát ahogy a fellépésein is. 😀 Pindroch Csaba valamelyik színház művészeti titkárságát kereste. Aztán hibabejelentőre is átnyargaltam, ott Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnoknak rögzítettem hibajegyet az internetére. Ő kicsit paprikás kedvű volt (de udvarias maradt), mert állt a cége a hiba miatt. Nem bírtam ki, neki is gratuláltam a világbajnoki címeihez és mondtam, hogy követem youtube-on. Erre megenyhült kicsit, kedvesen fogadta a gratulációt és kérte, ha már így összejöttünk, valamit intézzek már soron kívül. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!