Ki az az énekes, akinek a hangját irritálónak találjátok, vagy csak a számait nem szeretitek, de mint ember, szimpatikus?
Én Tones And I hangját kifejezetten irritálónak találom, a Dance Monkey-tól meg elmegy az életkedvem ahhoz képest, hogy mai sláger és pörgős szám. (mellesleg nem tartom igazi énekesnőnek, hiszen sokak szerint élőben hamisan énekel)
Ui.: bocsi, ha túl keményen fogalmaztam, ennek ellenére lehet, hogy kedves ember.
Robival én is így vagyok. Nagy forma pasinak tűnik, de a zenéjét nem kedvelem, csak egyet, de azt sem annyira, és a hangja sem egy nagy szám.
Toninak összvissz 3 zenéjét ismerem, a Dance Monkey számomra semleges, a másik 2 jó. Lehet nincs hangja, de van benne valami különleges. Emberileg nem igazán ismerem, de szimpatikus, aranyos lánynak tűnik, semmi rosszat nem hallottam felőle.
Hmm, személyiség ügyben nem tudok nyilatkozni, de szvsz nem is releváns. A szórakoztató ipar ha nem szórakoztat, akkor miről beszélünk? 😆
Billie Eilish - nem nyitja ki a száját amikor énekel, és emiatt engem egy picsogó elkényeztetett hatévesre emlékeztet, aki nem kapott pónit.🤔
Die Antwoordből Yolandi - nagyon teszi az agyát, tetteti ezt a kislányos cuki hangot, de nekem negyerebe.
Nem énekes, de Lilypchu is ugyanez okból irritál. Ha ő is benne van a többiek streamjében, inkább keresek valami mást. 😣
Billie Eilish engem is irritál.
Yolandival nincs bajom, a másik csajt nem ismerem.
Szóval én ByeAlexszel meg Puskással vagyok így, nagy formának tűnnek, de a hangjuk meg a dalaik nem tetszenek.
Meg vagyok így egy külföldi férfi énekessel is, akinek most nem jut eszembe a neve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!