Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Majka rájátszik a betegségének...

Majka rájátszik a betegségének a súlyosságára szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem vitatom, hogy covidos, de a felesége is az, mégis otthon van. A bejelentkezései alapján enyhe tünetei vannak. Vajon így akar a figyelem középpontjában lenni, hogy róla írjanak az újságok, ami hosszú távon jót tesz a hírnevének? Nem kap érte pénzt nyílván, de azért az sántít, hogy a fia szülinapjára "hazaengedték", majd másnap vissza ment. Most a többség szemében egy hős, aki vlogol napi egy órán keresztül és a fele arról szól, hogy qv@anyázza azokat, akik kételkednek a betegsége súlyosságában. Egy szó, mint 100, neki ez csak előnyös, ha minél tovább húzza ezt a cirkuszt és naponta 10ezrek követik a live-jait. A sajtó és a politikusok szemében is f@sz@gyerek tud így lenni és a karrierjének hosszú távon jót tesz, ha állandóan a figyelem középpontjában van. Szerintetek?

2020. nov. 17. 12:54
A kérdező szavazást indított:
Túltolja a betegséget a népszerűsége növelése miatt, jót tesz a karrierjének.
Valóban nagyon veszélyes állapotban van és egy cseppet sem tolja túl a helyzetét.
38 szavazat
 1/8 anonim válasza:
32%
Nem. Sajnos egyértelmű, hogy nagyon közel van már a halálhoz, és kérem hogy mindenki mondjon el egy imát érte ma este!
2020. nov. 17. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Láttam a videóját (feldobta a youtube). Egy celeb, akit a televízió celebgyára csinált meg, éppen ezért már elég híres, nem hinném, hogy a kórházas élőzések miatt lesz neki jobb (kb. 5 percenként el is ismétli, hogy mennyire sikeres az élete, de nincs ezzel baj, tipikus celeb). Elmondta, hogy beijedt, hogy nagyobb gond is lehet és ezért ment vissza és hogy a felesége és a gyerekei aránylag jól vannak, ők ezért vannak otthon. Akár rájátszik, akár nem, az orvosok úgyis hazaküldik, ha jók az adatai. Ha kell a hely egy súlyos betegnek, akkor nem fognak sokat gondolkozni. De mint mondta, ő is alig várja, hogy hazamehessen. Majd videózik otthonról.
2020. nov. 19. 01:41
 3/8 anonim válasza:
28%

“ nem vitatom, hogy covidos, de a felesége is az, mégis otthon van.

Ő fokozattan veszélyeztetettnek számít, hiszen szívproblémával küzd, korábban kétszer is műtötték ráadásul gyulladásokat is találtak a tüdején.

Emberileg meg vannak gondok nálad, ennyi.

2020. nov. 21. 13:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Nálad vannak gondok, hogy itt személyeskedsz. Én csak egy elöntendő kérdést tettem fel! A személyeskedés a legundorítóbb dolog egy ilyen fórumon! Men a dislike!
2020. nov. 21. 18:56
 5/8 anonim válasza:

Tudod az ilyen kérdés már önmagában feltételez a kérdezőről egy fajta ember tipust. Megértem, hogy fáj , ez van.

“Men a dislike!” ezen azért jót röhögtem, hány éves vagy, 12?

2020. nov. 21. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Mesélj barátom! Milyen az "egyfajta" embertípus? BTW: Embertípus hosszú "í" betűvel és egybe írandó. "Egyfajta" szintén egybe írandó. Az nálam lejött, hogy nem sikerült elsajátítanod a magyar nyelvtant, illetve a személyeskedésed olyan szinten primitív, hogy egy épkézláb érvet nem tudsz felhozni arra, hogy mi is a bajod velem kapcsolatban. Várom a megfejtésed, elemezz ki akkor, ha már belekezdtél ilyen magas szakmai szinten a pszichoanalízisbe. Ne feltételezz, hanem konkretizálj, mert eddig csak magányos keringőt járt a kezed a billentyűzeten, de értelmes mondat még nem csúszott ki a kezeid közül!
2020. nov. 22. 06:44
 7/8 anonim válasza:

Mi ez a hiszti kérdező?

Bár nem én írtam a fenti választ de azért ide biggyezteném ezt. A kiírt kérdésed és minden amit taglalsz benne igenis feltételez rólad egyfajta rosszindulatuságot akár tetszik akár nem. Főleg úgy, hogy a legfontosabb tény ki is marad belőle, hogy ő a különösen veszélyeztetett kategóriába sorolandó a szívbetegsége, tüdőbetegsége miatt.

Valaki betegségének a súlyosságát feltételesen is de megkérdőjelezed.

Ez rendben van??

Igaza is van ha any@zza ezeket.

2020. nov. 22. 10:58
 8/8 A kérdező kommentje:
A szavazatok engem igazolnak!
2020. nov. 22. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!