Csak én nem nevettem még soha Dancsón?
A régi videói szerintem viccesek voltak, az újak között kevés.
Amúgy nincs veled probléma, csak eltér a humorod. Számomra az érthetetlen, hogy az animékben lévő gagyi és gyerekes poénokon hogy képes egy felnőtt nevetni. Pedig, bírom az animéket.
Nemrég próbáltam tőle megnézni néhány videót. Régen láttam a titanic 2 és az álom.net filmekről beszélni, ami tetszett, de nem igazán követtem utána. Szóval belevágtam és megnéztem néhány új előadását. Egyáltalán nem mutatott semmi újat, csak lemásolta az amerikaiakat. Olyan mint egy "zs" kategóriás film, ami mégis szeretnek az emberek mivel magyar, nem pedig angol. Vagy olyannak is lehetne mondani, mintha megpróbálnád megnézni a halálos iramban 86. részét. Tök jó látvány, de miről van szó, és nem láttunk még elég hasonló tartalmat? Egyszerűen csak unalmas. Ami viszont furcsa az az, hogy most úgy viselkedik mint a régi videóiban azok akikből viccet űzött. Ez irónikus... De ha belegondoldolok ez az egyik legjobb vicc :D
Lehet hogy mégis néznem kellene hogy kiröhöghessem, végül a saját paródiája lett.
A régi videói (amikből már igen csekély számú van fent, mert TÖRLI őket 🥶) még tényleg szórakoztatóak és viccesek voltak.
Amióta felvette ezt a vagizós hypebeast imázst, a személyisége és a videóinak tartalmai is megváltoztak. Nagyot zuhant a színvonal, mert újabban a 15 éveseknek akar imponálni, és kényszeresen azt lesi, milyen aktuális szennyből lehetne tartalmat rittyenteni ahelyett, hogy bevetné a saját ötleteit, mint régebben, amikor a magyar YouTuberek körében még ő volt az etalon, és mindenki neki szurkolt, hogy ő legyen az első, akinek milliós feliratkozó tábora van.
"Miért, van ember aki nevetett rajta valaha? Egy szánalmas bohóc aki csak a pénzért majomkodik hogy ne kelljen dolgoznia, ennyi."
Még mielőtt a "bohócdancsó" korszak beköszöntött volna, ő a Youtube mellett egész komoly szakmai karriert futott kommerciális kisfilmek készítésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!