Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg jönni fog BTS Magyaror...

Tényleg jönni fog BTS Magyarországra? Ha IGEN akkor kb. mikorra?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm! (Ha nincs pontos dátum akkor jelezzétek köszi)

2020. nov. 9. 21:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
8as. Köszi hogy megmagyaráztad! De ők sem koncertezni jönnének, csak egy díjat átvenni, de a nyilatkozataik szerint el sem jöttek volna. Amúgy meg mindenki lenyugodhat a p@csába, a neves kpop bandák soha az életben nem fognak idejönni koncertezni, mert nem éri meg nekik. Úgyhogy ettől ne félj!
2020. nov. 9. 22:51
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
11es. Az MTV EMAt idén itt rendezték volna meg, de ez a covid miatt elcsúszott a jövő évre. Itt rengeteg világsztár megjelenik évről évre, de tudomásom szerint hiába jelölték a BTSt csak online formában jelentek volna meg
2020. nov. 9. 22:54
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

"neves".... hmm szerintem a Tankcsapdát a világban többen ismerik mint ezt a kpop-t vagy mit

De nem sértésből mondom ezt, lehet hogy odahaza koreában ők igen híresek, de a világon nem nagyon. Ha ezt szereted akkor hallgasd szívvel lélekkel, de engem jobban megfog a gitár meg a dob. Egyébként semmi bajom a melegekel, a Rammstein 2 gitárosa is az és a Judas Priest énekese is... és még rengeteg nagyonhíres Rock/Metál ikon meleg/meleg volt és mégis hallgatom ezeket az előadókat, zenekarokat.

2020. nov. 9. 23:02
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
14es,nem akarlak megsérteni, de nézd meg a megtekintések számát és ne hordd le úgy hogy nem ismered az adatokat. [link] 14 millió, sztm ez a legnézetteb de javíts ki ha nem. [link] 1,1 milliárd. Azért van különbség. Én elhiszem hogy téged jobban megfog, és érthető is hiszen nem vagyunk egyformák. Viszont a kpop nem csak Koreában híresek, hanem az egész világon.
2020. nov. 9. 23:10
 15/37 anonim ***** válasza:
7%

A youtubeon ezeknek a milliárd feletti videóknak a nézettségét mesterségesen generálják. Van erről rengeteg cikk.

Nem mellesleg az Iron Maident meg ezeket az idősebb korosztály is hallgatja, akik nem youtube-oznak, hanem lemezen hallgatják ezeket többnyire.

2005-ben jött létre a Youtube. Ha mondjuk 1970-től van, akkor ezek a mai "menő" zenék a top 1000-be se kerülhetnének, mert mindent uralna Michael Jackson, Elvis, Jean Michel Jarre, a Black Sabbath meg ezek.

Jelzésértékű, hogy még a Modern Talkingnak is van szűk fél milliárd megtekintése, holott már rég kiment a divatból mikor egyáltalán a Youtube-ot feltalálták, és a maga korában is limonádé zene volt: https://www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys

2020. nov. 9. 23:14
 16/37 anonim ***** válasza:
5%
Igen látom, De ennek a célközönsége tényleg a tinipic*ák rétege. néhány éven belül le fognak égni. De ott a Metallica melynek célközönsége tulképpen mindeki aki él és mozog. Épp ezért nem égtek még le 40 év alatt. Rock műfaj idősebb is mint ez az tény ugyanakkor tartja a mondás a rock örök és elpusztíthatatlan, ami annyit tesz mindig lesz hatalmas rajongótábora. De hogy mondjak egy hazait is Lord, ők nemsokára, hogy 50 éve hogy szinpadon vannak 22 ben ünnepli az 50 et. és még ők sem égtek ki. ezt azért célszerű figyelembe venni.
2020. nov. 9. 23:24
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
A kpop ipar nem mostanában fog kiégni. Senki sem tud a ytn kívül beletúrkálni a nézettségbe. Ráadásul a yt folyamatosan szűri hogyha csalás van. Ezek a nézettségek sem 1 2 nap alatt jöttek össze. A kpopperek is fel fognak nőni és 20 év múlva ugyanezt fogják nyomatni mint ti. Csak mi már egy másik generációnak, de ez persze nem azt jelenti hogy a rock el fog tűnni, mielőtt félreértenétek. A rock egy alappillére a mai zenének, de ez nem azt jelenti hogy más zenei műfajokat le kell nézni azért mert az még nem teljesedett ki. Bocsánat, nem gondoltam bele, hogy nem csak ytn lehet zenét hallgatni. Én viszont innen lezártnak tekintem a "vitát", köszönöm hogy megismerhettem a ti nézőpontotokat is.
2020. nov. 9. 23:35
 18/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Csak azt szeretném mondani,hogy köszi a válaszokat! És kérlek ne, hogy azt higyjétek, hogy csak kpop-ot hallgatok. Most éppen róluk tettem fel a kérdést :) Pl. Martin Garrix-et én is imádom. Apám nagy rock fan ezért én sem vetem meg én is hallgatom. Csak valaki mondta nekem, hogy lehet M.o-ra jönnek a MTV EMA gála miatt. Szép napot mindenkinek!
2020. nov. 10. 06:16
 19/37 anonim ***** válasza:
53%
A másfél pipás bélrák mégis mit gondol, mennyire válaszolt a kérdésre? Ilyen unalmas perceidben nyúlj inkább magadhoz. Jaj nem rosszból nem sértésből ám!
2020. nov. 10. 17:52
 20/37 anonim ***** válasza:
90%
Haha, adlak 19es
2020. nov. 10. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!