Ha találkoznál Petra Frey-el az utcán, mit csinálnál?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 21:11
1/19 A kérdező kommentje:
Ne tévesszetek össze, más volt a kérdések kiírója.
2020. nov. 4. 21:11
3/19 anonim válasza:
Semmit, amúgy most őszintén úgy sincs kinn neved vagy yilesmi kidobták a régi fiokod vagy hogyhogy ide írtad?
4/19 anonim válasza:
Valószínűleg elmennék mellette, mivel halvány fingom nincs ki ez. Gondolom egy senki "influenszer". Na pont annyira is érdekelne.
5/19 anonim válasza:
én az influencerekkel is képbe vagyok, őt mégse tudom ki. tehát elsétálnék mellette
6/19 anonim válasza:
Mivel nem tudom kicsoda, nem reagálnék rá, maximum annyit, mint a többi emberre.
7/19 anonim válasza:
Amilyen pechem (szerencsém?) lenne, éppen egy fatörzs mögött hugyoznék.
10/19 anonim válasza:
Max. neked. Amúgy a gyk miatt már egy párszor összefutottam ezzel a névvel, meg egyszer már rá is kerestem, mert kiváncsi voltam rá, hogy hogy néz ki, de szinte rögtön el is felejtettem, szóval én is elsétálnék mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!