Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki mit szól ahhoz, hogy...

Ki mit szól ahhoz, hogy Johnny Depp elvesztette a pert a The Sun ellen?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné a sztorit, Amber Heard, JD exe beperelte a színészt, amiért elméletileg verte a nőt, erre a The Sun című újság lehozott egy cikket, amiben JD-re feleségverőként utal. Johnny beperelte a lapot, amiért ilyenekkel próbálják őt bemocskolni, ezt a pert azonban tegnap elvesztette.

Egyébként közben kiszivárogtak olyan felvételek, amiken egyértelműen látszik, hogy Amber Heard abuzálta őt, mellé rengetegen vallottak a nő ellen és Johnny mellett, köztük Amber testvére is.

2020. nov. 3. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%

Szóval a bíróság az alapján dönt, hogy melyik lap mit hoz le? Nem is tudtam...

Egyébként meg johnnynak olyan beszélgetési nyilvánosságra kerültek egy ismerősével, amiben arról beszélt, hogy meg akarja erőszakolni amber elégetett holttestét. Erre valahogy nagyon kevesen fókuszálnak, nem tudom miért. Meg arra is, hogy johnnynak van múltja dühkezelési problémákkal.

Értem én, hogy ő jack sparrow, meg minden, de szerintem ebben az esetben a többség már csak azért is kitart mellette, mert ő johnny depp.

Egyikünk sem tudja, hogy mi zajlott le köztük, de a jelek eléggé arra utalnak, hogy MINDKETTEN szar emberek. Ez van.

2020. nov. 14. 21:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így gondolod
2020. nov. 15. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!