Mostmondjammeg kérdése:
Mi Járai Kíra előző neve?
Figyelt kérdés
Nézegetem az internetet, de sehol sincs róla írás, Csak Járai Mátéról cikkeznek. KI ő színész, újságíró...?#Járai Kíra #Szinész ?
2020. nov. 2. 11:50
1/8 anonim válasza:
Szinkronrendező.
Több mint 20 éve házasodtak össze, szóval a neten semmit nem fogsz találni a leánykori nevéről.
3/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert Máté Törőcsik Mari unokája , azt írja a média, gondoltam volna Kíra szülei is színészi vonalon ténykedtek, vagy ilyesmi, de egyáltalán nem találni még a sima nevét sem sehol, csak Járai Kíra, vagy csak egyszerűen Kíra.
2020. nov. 2. 13:16
6/8 anonim válasza:
1978 ban született Szerintem a Kira is felvett név. Akkoriban még nemigen adták.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Járai Kíra születési (eredeti) neve: Mohácsi Kíra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!