Zenét szakmailag értők, zenei végzettséggel bírók, Radics Giginek szerintetek jó hangja van?
Figyelt kérdés
Nekem van hallásom, de nincs zenei végzettségem, zenesuliba járok most, de az még nem olyan sok.
Kérdezem ezért a hozzáértőket, mert elég ellentmondásos nekem ez az énekesnő. A Beyoncét tényleg nagyon jól tudja utánozni, olyan folyékony hatású a hangja, az tetszik.
De amikor már nem ilyen stílusban kell énekelni, akkor már nem tetszik, visítósnak és nyávogósnak hat, de mondom, nem vagyok hozzáértő. Rajongók kíméljenek, szakmailag megalapozott válaszoknak örülök, köszi!
2020. okt. 25. 07:48
1/3 anonim válasza:
Szakmailag rendben van, de a hang adott. Ez van akinek tetszik, van akinek nem. Ez ilyen dolog.
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy van technikája, csak a hangja nem jó? Vagy hogy a hangszíne kellemes, de a hangja adott, és ennyire szubjektív? Ennél kicsit bővebb zenei kifejtésnek örültem volna.
2020. okt. 25. 09:54
3/3 anonim válasza:
Technikailag mindent tud amit kell, megtanult bánni a hangjával. De ezt bárki meg tudja tanulni. A hangszíne, hangterjedelme, maga a hang amit hallasz adott és az szubjektív, hogy tetszik-e neked vagy nem. Viszont azt vedd figyelembe, hogy a stúdiófelvételeken nem a valódi hangját hallod, ezerféle plugint raknak rá ami változtatja a hangját. Ha személyesen énekel neked (nekem volt szerencsém hallani szemtől szembe Gigit, közös képem is van vele), akkor hallod az igazi hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!