Szerintetek jó, hogy Bish Bharbie visszatért a videohoz?
Szerintem, tényleg elveszett Luna! Bharbie sír, mert nincs meg.
Imádom a transzikat! Jó képei is vannak az instán! Sok valódi nő örülhetne, ha így nézne ki!
Vajon hol akar tanulni vagy dolgozni Bharbie a későbbiekben? Ezt még nem tudom. Most még megél a Net nézettségből.
tanulni vagy dolgozni? ne röhögtess már :D
hozzá van szokva a könnyű pénzhez, nem fog ő már csinálni semmi mást...
egyszer említette hogy talán fodrász lenne, de nem hiszem hogy végig bírná csinálni a sulit. Ráadásul érettségi kell hozzá, ami neki nincsen, és kizárt hogy megcsinálja.
22#. Valamit mesélt magáról egy vidiben, hogy valami sulit abbahagyott.
Akkor ez középiskola lenne? De, még 20 éves, estin 3 év alatt megszerezheti az Érettségit és utána irány a fősuli!
Még akkor mindig csak 24 éves lenne és 27-28 éves korára megszerezhetné a Diplomát! Eleve már van Angol nyelvvizsgája.
25# Mi az a cis és cis passing?
Van Angol nyelvvizsgája engem meggyőzött, csak nem tudom alap vagy középfokú?
A rosszlányokon tudom, hogy fenn van, de ott egy ilyen lánynak nem tudom mi a tarifája?
De, még lenne ideje tanulni, érdemes lenne neki. Örökké nem tarthat ez a Netes nézettség, vagy az örömlányság sem.
Minden esetre elég dekoratív és extrém jelenség. Csak azt sajnálnám, ha átműttetné magát! Akkor elvesztené ezt a mai varázsát.
cisz passing, azt jelenti hogy ha nem tudsz semmit az illetőről, nem tudod megmondani róla (egy képről pl) hogy ő transz. Na Lili ilyen, mert elég jól sminkel (meg persze manipulálja a képeit), alacsonyabb, véknyabb mint egy átlag férfi, tehát nem férfias a külseje.
Én is ezt írtam, lenne ideje tanulni, de nem fog. Értsd meg hogy neki derogálna az az élet amit mi élünk, tanulás és átlagos munka! Ő sok pénzt akar és hírnevet, na ezt egyetemmel nem kapja meg.
Egyébként elég creepyk a válaszaid. Gondolom férfi vagy, ha ennyire bejön hívd fel, mert bizony tervben van neki a nagyműtét. (A kasztrálás ráadásul minél hamarabb, mert azt a hormonkezelés utáni 1 évben ajánlatos elvégezni)
27#. Mi az a creepyk? Nézd, hallottam esetekről, amikor átműtették magukat az emberek, utána sokan öngyilkosok is lettek. Mert ugyebár, utána mindenki "jó nő" akar lenni külsőleg és azt várták, hogy a pasik elájuljanak tőlük.
Most ugyebár Bharbie külseje 10-ből 10-es. De, ehhez az imídzshez hozzájárul, hogy ő fiu, vagyis transzi. Sokaknak ez adja a sava-borsát a Bharbie jelenséghez. Ezért is van sok követője, mert extrém!
Viszont ha átműtteti magát, akkor ez a transziság a semmibe vész! Pl. átműttetés után ki akarna megdugni egy ilyen nőt? Akkor már inkább igazi nőt keresnének! Még a 18cm-es farok sem férne be neki oda, esetleg análban. De, az anál a jelenlegi formályában érdekes, mert transzi.
Tehát én nagyon lebeszélném erről a műtétről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!