Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lehet 6ix9ine-t és...

Hogy lehet 6ix9ine-t és Xxxtentacion-t.Legendának nevezni?

Figyelt kérdés
Michael jackson,Freddie Mercury,Elvis Presley,Prince legendák🤣De ezek nem.
2020. okt. 12. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
És 6ix9ine-hoz hogy állsz? Őt is igazi legendának tartod?
2020. nov. 23. 15:33
 12/20 anonim válasza:
58%
11-es Személyes véleményem szerint 6ix9ine tól távol állok, lehet valaki legendának tartja, engem nem fog meg a zenéjével
2020. nov. 23. 19:57
 13/20 anonim válasza:
79%
Egyébként alapból hülyeség 6ix9ine-t és X-et egy kalap alá venni, teljesen más műfajban alkottak
2020. nov. 23. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Ez igaz, de itt csupán csak arról volt szó, hogy sokan legendának tartják mindkettőjüket. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy ugyanabba a kategóriába lettek sorolva.
2020. nov. 23. 20:20
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki szerintem lehet véleménye erről. Eldöntheti barki, hogy neki ki a legenda meg ki nem. 6ix9ine szerintem borzalmasan idegesítő, a zenéi meg egyenesen katasztrófák. Viszont X teljesen más tészta. Az a srác olyan dalokat írt, amik nem tucat zenék, nem halálba kergetően idegesítőek. Nekem rengeteget segített. Nagyon sokat mondanak a dalai, érzelmeket tartalmaz, Nem csak tuc tuc, meg nyávogás. De persze ez csk az en véleményem.
2020. dec. 17. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván mindkettőjüknek sok rajongójuk van/volt, valószínűleg azért, mert a maguk egyediségével kitűntek a tömegből, mint ahogy előttem is írták: "Nem csak tuc tuc, meg nyávogás." Az meg, hogy kinek mi idegesítő, meg mi nem, az teljesen ízlés kérdése. Manapság nagyon sok olyan zenei előadó tartozik a felkapottak közé, akiket millók idegesítőnek tartanak, ugyanakkor millók meglátták bennük a tehetséget, egyediséget, s a többit.
2020. dec. 17. 20:53
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
*milliók (igen, mind a kétszer sikerült elírni)
2020. dec. 17. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
X-et mindenki isteníti,nemtudom,mire fel,szövegei lehet jók voltak,de rappelni nemnagyon tudott,autotune lagymatag vernyákolás,élőbe meg sehol semmi,megy a hangszóróból a zene,szöveggel együtt X uraság meg félpercenként méltóztatik beleüvölteni a mikrofonba 2 szót,full artikulálatlanul,nem is ütemre,így én is "elő tudnék adni" bármit kb. Hasonlítsátok màr össze Eminemmel,Twista Yelawolf Busta Rhymes,DMX csak hogy párat mondjak. Eminem most a 2020 as gálán is olyat rakott,hogy csak na,Lose yourselfet saját hangján végig elnyomta,nem csak beleüvöltött percenként egy szót a mikrofonba. Raphez ezeknek semmi tehetsége,Petőfi Sanyi is jó szövegeket írt,ennek ellenére nembiztos,hogy jó rapper lenne,értitek. Csak a szöveg számomra sz*rt nem ér,ha a művész úr nem tudja előadni,X et meg kb.akármelyik másodosztályú magyar rapper lerappelné,ha "raptechnikáról" van szó. Eminem,Twista,Busta Rhymes,Yela,Dmx na ők tudtak valamit. De hogy ne csak X-et szapuljam,Snoop Dogg,meg 50 Cent rappje sem jött be soha,unalmas,lagymatag szerintem,ők sem nagy durranások "raptudás" szerint,a nagy nevük ellenére. Most g*cisokat fogok kapni ezért a h.sz. ért,de akkor is ez a véleményem.
2020. dec. 21. 05:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok élő előadást néztem a srácról, de engem is nagyon idegesíteni szokott, ha szól az előre felvett rap/ének, ráadásul csak a felét képes úgy ahogy "eldumálni".
2020. dec. 21. 10:02
 20/20 anonim ***** válasza:
14%

Xxxtentacion a fiataloknak legenda főleg a szövegei miatt, nem feltétlen azért ahogy élőben előadott inkább a témák miatt amiket feldolgozott depresszió és stb az arany láncos gengszter rap helyett, nem baj az ha arra a fiataloknak már nincs igénye és sokan küzdenek depresszióval valószínű azért tekintik legendának. az általad említettek pedig azért legendák mert mindenki ismeri őket, nem azért mert a szövegeikben olyanokat dolgoznának fel mint a depresszió hanem mert jó zenét csináltak, jól adtak elő, stb.

ez a kettő két külön legenda kategória :) 6ix9ine-t én sem hívnám annak. ő szerintem nem legenda csak jellegzetes a kinézete

2021. ápr. 26. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!