Dallos Bogi másnak is szörnyen idegesítő a Nyerő párosban?
Figyelt kérdés
Belenéztem a műsorban de ez a fajta kiborulás egy szerencsétlen feladat miatt. ~24 éves ez a lány, mégis úgy viselkedik, mint egy 13 éves.2020. okt. 7. 22:21
11/18 A kérdező kommentje:
#8 Mint fentebb is írtam, csak belenéztem. :)
2020. okt. 8. 15:17
12/18 anonim válasza:
7-es
Így van és ez lesz a trendi. Vagy már az.
13/18 anonim válasza:
Látszik rajta, hogy egykeként nagyon ő volt a világ közepe. 21 éves vagyok és érzek egyfajta szekunder szégyent, hogy az ország Dallos Bogival és a hisztijeivel azonosítja a jelenlegi 20-25 éves korosztályt.
14/18 anonim válasza:
Kedves utolsó.
Nem vele azonosítja, mert a nagy átlag még rosszabb!
15/18 anonim válasza:
#13: Miért, kivel kéne azonosítani? Tényleg azt látom a környezetemben, hogy ez az átlag. Sőt, még sokszor feljebb is. Válásnál pl. meglepően sok nő előad valami drámai sírást, akár bíróságon is. Vagy elég átugranod az itteni "felnőtt" kategóriára, ahol huszonéves lányok elég sokszor kérdezik, hogy egyedül fognak e meghalni vagy előadják, hogy náluk soha, sem próbálkozott még.
16/18 anonim válasza:
Igen, szerintem is idegesítő. De a többiek is azok, egyszerűen nem tudtam senkit úgy meg kedvelni, hogy drukkoljak neki hogy ő nyerjen. Ebben a szériában mindenki gáz
17/18 anonim válasza:
Engem az idegesített, hogy állandóan sírt, hisztizett, meg ócsárolta magát a feladatok után.
18/18 anonim válasza:
Engem nagyon durván irritált már az x faktorban is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!