Adam Lambert menyire szexy?
Utolsó és kérdező, Adam smárolt Ke$hával egy bulin, és később lenyilatkozta, hogy jól csókol. Ugyanakkor, azt is, hogy természetesen csókolózott már lányokkal, de csak akkor, amikor lényegesen többet ivott a kelleténél. De vitathatatlanul meleg, én nem bánom. Volt egy válaszoló, akivel nagyon egyet értek - az, akinek bejönnek a meleg pasik. Hát, nekem is, de nagyon *-*...
Adam meg pláne. Mennyire szexi? Egy 10es skálára nem tudnám behelyezni, egy 100asra sem. Ő annál sokkal, sokkal magasabban van. :D
Utolsó vagyok.Tudom hogy ezt nyilatkozta de nem igaz.:) Nem történt semmi,csak a menedzserük közös és jól jött mindkettőnek.Meg Adam menedzsere amúgy is próbálja terelni a biszex téma felé. Ez egy bulvár-bulin történt (állítólag) ahol számtalan újságíró volt,és valamelyikük biztosan lekapta volna őket.:)
És természetesen korábban smárolt lányokkal,egy lány tanította meg csókolózni, és egyikükkel még orális szex is volt.De ennyi. soha nem feküdt le csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!