Hogy lehetnek ilyen elképesztően népszerű a BTS zenekar mikor igy néznek ki? hihetetlen
*meg még ilyen színfolt, feldobja a lelkületüket, amire lehet,hogy szükség van, ilyen felüdülést nyújt nekik;
hogy kiszakadni pl abból, amit maguk körül látnak. Hogy tehát iylen színes szinvilág.
10: úgy jön ide a kinézetük hogy a kérdező ezt hozta fel. Ha nem érti hogy a bts hogy lehet népszerű "ezzel a kinézettel" akkor ő nyilván csak olyan bandát hallgat, amiben mindenki tökéletes.
Elfelejtesz két dolgot. Egy: a magyar kultúra is olyan messze van a koreaitól mint Makó Jeruzsálemtől... sőt! Kettő: az, hogy kinek mi a jó pasi vagy nő totál egyénfüggő. Nekem RDJ és Beckham vén faszok akik kellenek a nyavalyának és Scarlett Johanssont sem titulálnám a legszebbnek. A kpopposok se jönnek be, de van annyi képzelőerőm hogy rájöjjek, hogy mindenkinek más az ízlése zene és férfiak/nők terén. Nem te szabod meg mi az ideál (ami amúgy folyton változik szóval azon vitatkozni melyik az egyetlen igaz ideál akkora baromság mint az Eiffel-torony).
Csak mert te képtelen vagy kibővíteni az európai látókörödet még létezik világ rajtad kívül is, ahol mindenkinek más tetszik.
És elnézést de kurvára nem attól lesz férfi a férfi hogy milyen ruhát vesz fel magára vagy milyen a haja vagy a sminkje. (Oh és RDJ és a többiek is viselnek sminket mielőtt valaki belekötne)
Mindenkinek más az ízlése, de nem merném állítani, hogy a bts munkája tömeggyártott gagyi és nem tettek semmit az asztalra, csupa véletlen a népszerűség (előző kommentekből). (Szerintem) jó hangjuk van, nagyon jól táncol mindegyikük és a videóklipek összehasonlíthatatlanok az amerikaiakkal pl., ez már egy másik level. A rendező minden egyes hangra levetít egy mozdulatot, nagyon jó effektekkel is dolgoznak, tehát nagyon igényesek és drágák is ezek a klipek.
A kpop-sztárok nagyon sokat dolgoznak, nagyon nagy nyomás alatt állnak. Énekórákat vesznek, nagyon nehéz koreográfiákat tanultatnak meg velük, edzeniük is kell, emellett nem szabad meghízniuk, különben diétára küldik őket, továbbá keveset is alszanak. Felvételeken lehet látni, hogy koncertek alatt és után mennyire kifáradtak, alig kapnak levegőt, összeesnek. Nem mondanám, hogy egészségesek, fizikailag és főleg pszichésen nem, de az a kettő szerintem össze is függ.
Az ázsiai térségben jellemző a maximalista viselkedés, az egymáshoz való hasonlítgatás és az ebből fakadó nyomás. Az, aki nem a legjobb, az alulmarad. Ez a kpop-ban is jelen van, nem lehet letagadni. A tagok önmagukat is nagy nyomás alá helyezik, sosem elégedettek magukkal, sosem elég tökéletes, mindig találnak valamit, amit jobban lehetne csinálni.
(Az egyik tag, Jimin a többiekhez képest alacsony (1,73-1,74 m , ami szerintem nem alacsony, Ázsiában meg pont az átlag, de mindegy), ezért mindent megtett, hogy férfiasabb legyen. Nagyon sokat edzett iskola előtt és után is, éhezett, hogy ne hízzon meg, kockahasa is volt meg minden, de beteges volt ez a viselkedése. Aztán kicsit “magához tért”, kockahasa nincs már, de nagyon vékony. Az evészavart leküzdeni nehéz, és amíg a nyilvánosság előtt van az ember, nem is lehet.)
Nagyon sok szabály előírja az életüket pl. nem lehet barátnőjük. A ruháikat meg a hajukat nem ők választják ki (max a saját privát ruháikat). Nagyon gyakran festik a hajukat, ami károsítja a hajukat meg a fejbőrt (főleg az ázsiai nagyon sötét hajat strapálja).
Nem egy percről a másikra lettek sikeresek, talán 5 évbe telt igazán nagy sikereket elérniük, tényleg sokat dolgoztak és dolgoznak továbbá, tehát nem a véletlen dolga.
Marha sok extrém rajongójuk van. Ezek képesek napokon át nézni a videóikat, meg hallgatni a zenéjüket, hogy minél jobb helyezéseket érjenek el. Ezek a fanok (“armyk”) egymást bátorítják, hogy összehozzák az x millió megtekintést. Így jönnek össze (szerintem) ezek a nagy megtekintésszámok. Nagyon nagy fandom-juk van, fórumok vannak, ahol feljebb juthatsz, ha x-szer nézted meg a videóikat meg y db kommentet írtál stb. Mikor megtudtam, hogy léteznek olyan videók, ahol az egyes tagok nyögéseit lejátszák, mintha éppen élveznének (persze fake), én röhögőgörcsben meghaltam🤣🤣🤣
Tehát vannak nagyon beteges fan-ok, akik mindent megtennének értük.
Talán az is ok a népszerűségre, hogy nem annyira szexualizáltak a videóik, mint pl. az amerikaiak (nem autókból meg nőkből áll az élet), meg mélyebb témákat is feldolgoznak pl. love yourself - legyünk elégedettek önmagunkkal, szeressük magunkat. Emellett szerintem nagy szerepet játszanak olyan felvételek is, amiken nem énekelnek, hanem valami programot csinálnak vagy hülyéskednek, így a rajongók megismerik a tagok személyiségét is, így közelebb érik magukat hozzájuk.
Úgy gondolom, hogy mindenkinek a saját privát dolga, hogy milyen a szexualitása, ha nem árt vele senkinek, akkor miért kell ezzel másnak foglalkoznia?
Egyébként szerintem a fiúk nem melegek, csak szeretnek provokálni ebbe az irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!