Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lil g-t miért bántották...

Lil g-t miért bántották mindenhol?

Figyelt kérdés

Többször is mondta liveban, hogy mindenhol bántották, ha átment másik suliba, ott is ugyanúgy bántották.

Ezek szerint Lil G introvertált típusú személyiség lehet? Csak mert őket szokták mindenhol kipécézni.

2020. szept. 29. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom mert egy felfuvalkodott trash buksza.
2020. szept. 29. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Ha bántanak valakit, akkor annak oka van!

Tehát Lil G úgy viselkedett, amivel magára haragította az embereket, ezáltal úgy viselkedtek vele, ami neki nem tetszett.

2020. szept. 29. 19:35
 3/14 A kérdező kommentje:
De lehet az az oka, hogy valaki önbizalomhiányos és sebezhető.
2020. szept. 29. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Hát a megnyilvánulásai alapján pontosan annak is néz ki xD Ja nem.
2020. szept. 29. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
36%

Rengeteg oka lehet ennek.

Lil G lehet, hogy nagyképű és ezért betalálták. Ettől függetlenül, ha mégsem ilyen, akkor is szétszedik. Ő híres, jól néz ki. Gyakorlatilag, ha akármelyik középsuliba bemész, akkor wannabe celebcsajokat látsz mindenhol, akik simán kikaparják egymás szemét, ha valamelyikük menőbb mer lenni.

2020. szept. 30. 02:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szia!

Ha bántanak valakit, akkor annak oka van!

Tehát Lil G úgy viselkedett, amivel magára haragította az embereket, ezáltal úgy viselkedtek vele, ami neki nem tetszett."

Azt elmondod, hogyha valaki mondjuk kövér és bántják, az jogos e?

2020. okt. 3. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

#6:

Szia!

Én nem a kövérségről beszéltem, hanem a nagyképűségéről, a polgárpukkasztó viselkedéséről, és a butaságáról.

2020. okt. 3. 17:10
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Ricsi azt írtad, hogyha bántanak valakit. Bántani lehet kövérség miatt is, nagyképűség miatt is, minden létező dolog miatt!
2020. okt. 3. 17:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Értjük, hogy értette.

Mindkettő jogos!

2020. okt. 3. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:

Én próbáltam magamból kiindulni, mert mondjuk ha valaki kövér, mozgáskorlátozott, satöbbi, azt én egy szóval sem bántanám, sőt, ott segítenék, ahol csak tudnék, és kiállnék mellette, ha mások bántják.

De az olyan emberek, akik magukat mutogatják több millió embernek, drogoznak, cigiznek, haviszinten váltogatják a "társaikat", akin már átment egy egész város, és akinek minden második szava egy csúnyaszó, az ne csodálkozzon, hogy nem fognak szobrot állítani neki.

Mert én úgy gondolom, hogy egy koszos lábtörlő többet ér ezeknél a Lil G-knél, Bish B(H)arbiknál, meg Norbov Jennereknél (Lil G jelenlegi "legjobb cimborája").

2020. okt. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!