Hranek Dévid hogy lett ismert?
Instagramon és Facebookon nagy népszerűségnek örvend, egy budapesti srác. Komoly (drága) autókkal jár, nagyon csinos barátnői vannak. És elég sok képet tesz ki, amiből arra lehet következtetni, hogy sok pénze van.
Ismeri innen valaki? Lehet tudni, hogy ki ő és mit csinál?
Aki nem ismeri az kérem ne írja ide, hogy azt se tudja kiről van szó, mert az nem éppen hasznos válasz.
De miért nincs most börtönben?
Meg én ezt a stricis műfajt annyira nem értem… 2020-as években milyen lány és miért szorul rá?
Dubajban, Svájcban, meg Finnországban milyen védelmet tud nekik nyújtani?
És a lányok, többek között ez a Vanessza is hagyják, hogy lenyúlja a pénzüket a semmiért?
Meg beleviszi Őket adócsalásba?
Amikor prostituáltként, akár a legmodernebb kamerákkal és biztonsági rendszerekkel, esetleg fizetett, bejelentett biztonsági őrrel, legálisan, adózva tud keresni itthon is, 1-2 millió (ez haszon) forintot / hó, egy csinosabb csaj…
Meg ha ezt a dévidet 22 évesen elkapták nagymennyiségű droggal 2017-ben, miért volt már aktív az interneten 2021 elején?
Ilyen keveset osztanak ilyenért?
Mennyire számíthat majd, ha visszaesőként ültetik le?
Remélem kinéz neki egy 10-15 év minimum.
“Tehat egy szoval a devid egy pancser. Amg merci, ferrari de ugy is elveszti oket hidd el de ezt is csak azert mert buta.”
Egyébként remélem igazad van, de nem vagyok erről meggyőződve…
1-2 év alatt ismét minimum 200-300 millió forinttal rohangál és ez csak az amit látunk.
Egy elítélt bűnözőt ennyire nem figyel a NAV, hogy még a közvélemény pofájába is tolhatja az életét ez a szerencsétlen és százezres megtekintéseket generálhat?
Nem jut eszükbe ellenőrizni, vagy nem akarják, mert pl. vannak kapcsolatai?
Szerintem inkább utóbbi.
Persze előbb vagy utóbb így is az a realitás, hogy vissza kerül a börtönbe, csak sajnos utóbb és nem biztos hogy addig amíg kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!