Szilagyi Szilvi (Caramel felesége) szerintetek jó példakép?
Hàt ezt tènyleg nem
lehet tudni...
Mert Szilvivel sok interjût làttam, ès interjûkban is mindig nagyon intelligens, vàlasztèkosan beszèl, szerèny, nagyon szimpatikus
Caramellel is nèztem interjûkat, ő is mindig intelligen, felvállalja a múltját, nem felejti, honnan jött, szociálisan érzékeny is nem magamutogató, távoltartja magát az instavilágtól, ő csak a zenére koncentrál.
Szerintem kettejük közül Szilvi az anyagiasabb, tavasszal is annyira mehetnékje volt, nem várta ki míg Caramel eltud menni vele a Maldív-szigetekre.
Elment maga.
Nem tudom elképzelni Caramelről, hogy alpári lenne mások elôtt, nyilván biztos ő is tud káromkodni, ha valami stressz éri.
De az a durva én Szilviről se gondoltam volna sose, hogy ennyire más mint instán.
Caramel nagyon alázatos és szerény ő tényleg olyan, mint amit mutat és amilyen volt régen is.
Szilvi nem a férjével ült mellettünk hanem barátnőjével másik alkalommal pedig szintén egy barátnőjével ( akivel azóta már nincs jóban).
Megjegyzem ez sem véletlen, hogy akivel előtte sülve-főve együtt volt nincs már mellette se Bogi, se Inez, de ez mondjuk az ő dolguk.
Hangsúlyozom ez csak az én véleményem és tapasztalatom nyilván attól is függ ki, hogy látja ki milyen körökben mozog...én a munkám miatt találkozom sok mondjuk úgy "ismert" emberrel így hallok ezt - azt és felmérem igaz lehet-e vagy sem, ha 10 különböző embertől hallod ugyanazt pár év alatt + tapasztalod te is csak lehet véleményem. Aki pedig 2 cikket látott róla, 2 mosolygós cuki élőt meg 5 posztot az megint mást gondol nincs ezzel semmi probléma.
Engem sem szeret mindenki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!