Szerintetek a bloggerek követők és lájkokat gyűjtése céljából szerveznek nyereményjátékokat?
Bár a sztárok kategóriába írtam ezt a kérdést, szerintem nem nevezhetők annak, de híresek az Instagramon.
Követek egy lányt Instagramon (élőben is ismerem, ezért követem), és időközönként nyereményjátékokat szervez.
Általában összefog 3-4-5 másik lánnyal. A nyeremény általában valamilyen szépség csomag, amiben lehet parfüm vagy bármilyen smink kiegészítő, a márkák is kevertek.
Az elvárás általában az, hogy kövesd az összes szervezőt, lájkolj mindenkinél X mennyiségű képet és oszd meg a nyereményjátékot.
Mi van akkor, ha én részt veszek a nyereményjátékban, de amikor vége lesz, mindenkit ki követek (kivéve azt az egyet, akinél láttam a nyereményjátékot) és minden képnél vissza vonom a lájkot, mert valójában nem is tetszik. Ki tudja ezt leellenőrizni? Van ennek bármi értelme? 🤷♀️ valóban így próbálnak követőket és lájkokat "vásárolni"?
Persze nem veszek részt ebben a hülyeségben, csak felmerült bennem a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!