Visváder Tamás szerintetek is Kajdi Csaba Cylát koppontja instastorykban?
Figyelt kérdés
Ma néztem meg a profilját, a storyjait, de nekem nagyon olyan, mintha Cylát próbálná meg utánozni. Beszédben, stílusban, mindenben. Nagyon gáz. (A koppintás.)2020. szept. 16. 00:25
1/8 anonim válasza:
Szerintem is olyan melegformája van.lehet nem is övé a gyerek,amit várnak?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen arra gondoltam, hogy meleg, csak ezt a flegma megmondóember stílust teljesen lemásolta szerintem. Hátha jönnek a likeok, gondolom.
2020. szept. 16. 08:28
3/8 anonim válasza:
Huh, örülök, hogy ez nem csak nekem jutott eszembe!:D
Szerintem is teljesen.
4/8 anonim válasza:
Számomra hihetetlen hogy ez a csávó a lányokat szereti.. sőt apuka lesz 😅
5/8 anonim válasza:
Tuti meleg hát egy az egyben olyan mint a cyla. Nem másolja szerintem habem csak meleg ő is biztos a pénzért van a lánnyal nem is hiszem el hogy lefeküdtek
6/8 anonim válasza:
Szerintem borzasztóan idegesítő a ripacskodása, virnyákolása. Ez túl tesz sok melegen is. Szerintem tuti az ő is, csak nem vallja be. Nem tudom ez kinek tetszik, én a felesége miatt követtem, de két ilyen vinnyogós sztori után ment is a kikövetés. Lilla nem tudom hogy viseli el. Vagy miért nem szól neki, hogy ez nagyon förtelmes amit csinál? Már szerintem őt is ki fogom követni egyébként, mert más nincs már nála csak gyerekcuccreklám,
Meg Tamás visítozó hangos videóinak a megosztogatása.
7/8 anonim válasza:
Nekem "Zshowtime" Zsolti is olyan mintha, koppincsolná
8/8 anonim válasza:
Vannak melegek, akik házasság alatt gyerekkel jönnek rá hogy a fiúkat szeretik. Nem ő lenne az első aki ez lenne. Kizárt hogy a csávó heteró lenne. Nagyon idegesítő a csávó, a picsogása és a nyafogása, én nem picsogok ennyit melegként. Azt nem bírom a hozzáhasonlókban hogy hazugságban élnek és ezt propagálják. Az is árulkodó hogy egy interjúban arról beszél hogy a gyereket heterónak nevelik. Pont ő mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!