Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért csak most, halála után...

Miért csak most, halála után 10 évvel adnak ki ilyen infókat Michael Jackson-ról?

Figyelt kérdés
Mostanában lehet olvasni, hogy a boncolási jegyzőkönyv szerint ilyen, meg olyan baja volt. Ezeket miért csak most publikálják?

2020. szept. 15. 06:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Boncolási jegyzőkönyve 2009 szeptembere óta nyílvanos.

Gondolom szülinapja környékén felkapott volt, fokozottan kerestek rá, erre felfigyelt valami másodlagos online bulvár és újra elővették úgy, hogy köze ne legyen a tényleges adatokkal.

2020. szept. 15. 06:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerinted nem a valós adatokat osztották meg az emberekkel? Szerinted nem volt igaz, hogy szinte megvakukt a fél szemére, meg hogy tönkre ment a tüdeje és a csontjai?

Miért hazudnának ilyetM

2020. szept. 15. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Én olvastam a boncolási jegyzőkönyvet, sőt a Conrad ellen folyt tárgyalást is megnéztem, ahol maga a patológus mondta, hogy állapota egy átlagos 50 éves férfihez képest még jobb is volt.
2020. szept. 15. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a jegyzőkönyv már régóta nyilvános még Murray tárgyalása során hozzták nyilvánoságra

Itt lehet részletesen olvasni angolosok előnyben.

[link]

2020. szept. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!