Titeket is irritál, hogy Boris Johnson ilyen igénytelenül néz ki?
Figyelt kérdés
Pont a konzervatív angoloknál hogyan lehet egy államfő ilyen kócos, tesze-tosza? Gondolom mást is irritál...2020. szept. 5. 10:57
11/19 A kérdező kommentje:
Én 100%-ot nyomtam rá, valaki(k) lehet hogy Trumphoz vonzódnak és nem tetszett nekik... :) Amúgy nem kell foglalkozni az értékelésekkel, totál életrevaló megjegyzéseket is lehúznak, semmit se számit...
2020. szept. 6. 03:01
12/19 anonim válasza:
A tettei jobban irritálnak mint a kinézete. Egy populista hülye. A kinézete ehhez képest irreleváns.
13/19 anonim válasza:
Kérdező: ez a "hosszú a hajad, nyiratkozz meg" utoljára még a 90-es években volt divat. Te tán nem mégy olyan orvoshoz, aki szanaszéjjel van tetoválva, az orrában piercinget, a fülében fültágítót hord, tök kopasz, és ketté van vágva a nyelve, csak mert úgy néz ki, ahogy? A szakértelmét nem a külseje alapján kell megítélni. Ez szimpla személyeskedés, hogy azt mondod, nem lehet jó politikus, akinek ilyen haja van. Ez csak egy lépésre van attól, hogy azt mondod, nem lehet valaki ügyfélszolgálatos, mert fekete bőre van.
14/19 A kérdező kommentje:
Van olyan hogy etikett... Nem illik kócosan megjelenni egy államfőnek. Hogyan tarthatja kézben az ország dolgait, hs megfésülködni se képes. Ez ugyanolyan kb. mintha valaki az édesanyja temetésére hawai ingben menne. Nekem is van tetkóm de vagy zselézem a hajam vagy rövidre van nyirva, ergo rendezett a kinézetem. Egy államfőnek van ami illik van ami nem. Pl a kócos haj gáz.
2020. szept. 7. 01:16
15/19 anonim válasza:
A dolgát elvégzi vagy sem? Az angolok számára megfelelő ahogy van? Ha ezekre igen a válasz, akkor szerintem senkinek semmi köze még annyira se hozzá, hogy miként néz ki.
Ennyi erővel Trump sokkal furcsább azzal a lesimított hajával meg körbepúderezett szemével.
16/19 anonim válasza:
Hátha innen nézzük akkor való igaz, illik a külseje ahhoz ahogy végzi a dolgát. Egyetlen eredménye hogy a populista nyavalygásával kivezette a briteket az EU-ból, aminek köszönhetően mind ők, mind az EU szopnak, szóval a külseje illik az eredményeihez. Pont mint Trump esetében: az is csak a bolygó aktív pusztítását és az emberek meggyalázását tudja felmutatni, mást nem csinált, mondjuk mindenhez hülye is...
17/19 anonim válasza:
Britek megszavazták nem? Boris csak lehetőséget teremtett a döntésre.
18/19 A kérdező kommentje:
Ha figyelnél én nem is a szakmaiságát kérdeztem, hanem a _kinézetét_...
2020. szept. 7. 07:29
19/19 anonim válasza:
Neked nem tetszik, ennyi, pont. Akkor meg van vitatva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!