Szerintetek is gáz lett a Black Pink és Selena Gomez zenéje?
Én Once vagyok, de sose szólok le más groupokat. De ez a Blackpink szám sztem vicc. Az edfigi számaikat nagyon szeretem de ez...
A 10es hozzászólótól kérdezném h mióta hallgatsz kpop-ot? Ha esetleg csak néhány éve akkor értem, hogy miért mondod h nem lett amcsis ez a szám. Hidd el ez messze van a kpoptól. Halgass 2010 előtti számokat és fel fog tűnni a különbség. Aki kicsit régebbi motoros az biztosan látja ezt.
Nem baj az, hogy valaki mostanában kezdett ismerkedni a műfajjal, csak azért mondom, hogy jobban lásssd a dolgokat. És igen a BTS száma is amcsis, ettől még a Blackponk nem lesz kpop-osabb. :)
Hát nem tudom, én a számot dallamilag kpopnak tartom, vagy legalábbis furának - a szöveg meg full amcsi. Ez a rész így stimmelne is.
Viszont... számomra konkrétan hallgathatatlan, közben meg a BTS direkt amcsis számát meg napi szinten 2-3x meghallgatom, mert annyira jó lett.
Pedig tény, h a BP-é eredeti, a Dynamite meg tényleg tökéletes kombója meglévő motívumoknak meg dallamoknak, stb. Nagyon szeretem a BP eddigi zenéit, az ő számaik voltak az első kpop számok, amiket rengetegszer hallottam. A HYLT nem nyert meg teljesen, ott is a refrén nekem nem lett az igazi, viszont azt egyedinek találtam és azért tudom hallgatni.
De az Ice Cream-et konkrétan le kellett szünetelnem nézés közben... mert nem bírtam ki. :( :(
A videó nagyon tetszik, abba mindent beleadtak. És fura módon Selena sem tűnt annyira ki, nem is próbálták megjátszani, hogy egy szetten lettek volna. Viszont... nem tudom, h jól látom-, de tényleg mintha félig Selena lett volna benne... kicsit azt érzem, h ez az együttműködés inkább olyasmi volt, h mindkét fél tudta, h ezzel jó nagy +fanbázist szereznek, és kell nekik - viszont Selena az, aki a nagyobb szívességet teszi a BP-nek (hogy megvethessék a lábukat az amcsi zenei piacon), és emiatt nagyon sok jelenetet és mondatot ő kapott...
Ezzel sincs baj - de akkor lenne inkább Selpink - 'Ice Cream' a címe és nem BLACKPINK.
Nem rossz egyébként, de inkább olyan, mint valami gyerekdal.
Ami leginkább nyomaszt, hogy Jisoonak konkrétan csak EGY szólórésze van az egész számban. 😳 Persze, eddig is kevés volt, de igazságtalannak tartom, hogy ilyen látványosan mellőzik, pedig ő a legaranyosabb lány, a megjelenése és a hangja sem utolsó.
Konkrétan megint Jennie és Lisa vitte el a showt, ahogyan azt már megszokhattuk. Rosé gondolom, most azért kapott több szerepet, mert ugye ő a szoprán (meg ugye Jennie is), és a refrén pont egy nehéz váltó-tartományban mozog, nem könnyű törés nélkül elénekelni úgy, hogy szép legyen, és neki volt ehhez megfelelő technikai képzettsége.
Jennieből kezdenek konkrétan egy koreai Ariana Grande másolatot gyártani. Ez nem csak a hajviseletén látszik, hanem a hanghordozásán is, ahogy kissé “flegmán” kinyújtott nyakkal (?😕) öltögeti a nyelvét, miközben énekel pont úgy, ahogyan ő szokta. Az előző alkotásukban a megjelenése, a haját is beleértve egyértelműen Duára hajazott. Nem értem, miért akarnak belőle ilyen látványos szekunder figurát csinálni, akit mindig valamelyik futtatott nyugati sztárnak öltöztetnek, pedig nagyon tehetséges lány, karakteres, szép megjelenéssel.
Selena inkább olyan figura volt a klipben, mint aki távolról szemléli az eseményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!