Henry Cavill egy pocsék színész szerintetek is?
A Witcher eleve alapjaiban van elrontva, semmi köze az eredetihez. Még a szereplők se hasonlítanak. Szóval azért nem lehet hibáztatni.
Az Acélemberben nem volt annyira csapnivaló, a Batman vs. Superman meg szintén egy trágya film, ott a szereplőgárdát is sikeresen kiherélte a posvány forgatókönyv, Ben Affleck meg Jesse Eisenberg is csak ripacskodtak, talán Gal Gadot nyújtott egyedül értékelhetőt abban a filmben. Szóval azért megint nem lehet Cavillt hibáztatni. Másban én se láttam.
Szerintem összességében tény hogy nem egy Oscar-díjas, de annyira nem rossz. Inkább rossz produkciókban vesz részt.
A Vajákban amúgy is egy érzelemmentes figurát kell hozni, és nem tudom mit beszél a #2 és honnan szedte a fals információit, de Fringilla-n kívül mindenki tökéletes könyvbéli megfelelője.
Amúgy egyáltalán nem pocsék színész, mivel több szerepben is megállta a helyét, ami pl. Sean Bean-en és Richard Madden-en kívül egyetlen Trónok Harca színészről sem mondható el, vagy vehetnénk itt akármelyik sorozatos színészt, mind pocsék, és náluk milliószor jobb Henry.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!