IU-ról vélemény? Valaki rajongó?
Régen már láttam ilyen kérdést, de nem válaszoltak rá sokan. Igaz, nincs akkora rajongótábora itthon, mint a Bts-nek, akik a gyk-n lévő kpop kérdések 90%-át teszik ki, de azóta már eltelt pár év és már kollaborált is a Bts-szel. Ezt csak azért említem meg, mert gondolom (remélem) emiatt többen felfigyeltek rá és van róla véleményük.
Utóbbi pár zenéjét nem kedvelem annyira, és a Bts-szel készült dalt se, de a legtöbb zenéjét nagyon szeretem. Egyedülálló hangja van, tehetséges, sokoldalú. A koreai előadók körében szerintem pótolhatatlan.
Nem vagyok egy elkötelezett rajongója, de az új zenéit mindig kiváncsian várom, és szerintem érdemes róla beszélni itthon is.
Nem akarok hazudni, csak is zeneileg fogott meg, de ha más szempontból is lenne véleményed róla, én arra is nagyon kiváncsi vagyok.
A dalai többnyire nem fogtak meg igazán, de pl. a Sugás collab kifejezetten tetszett.
Színésznőként viszont nagyon szeretem, szuperül alakított pl. a Moon Lovers-ben és a Hotel Del Luna-ban, egyébként meg nagyon szép nő.
Kedvenc női idolom. Már az előtt is imádtam, mielőtt közös dalt adott volna ki Sugával. Emlékszem, nagyon megörültem annak, amikor láttam, hogy a két ub-m összehoznak egy közöd dalt :D
Szerintem nagyon tehetséges énekesként és színészként is. Nincs elszállva magától, teljesen jó szándékú és kedves. Igazából Ő az egyetlen olyan női idol, akit bármikor szívesen meghallgatok, esetleg akinek mindig várom a visszatérését. Csak jót tudok mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!