Miért festi Harry Styles rózsaszínre meg mindenfélére a körmét?
"Egyértelmű, hogy meleg."
Biszexuális, ha jól tudom.
Amúgy nem vagyok különösebben oda érte, de szerintem attól még nem igénytelen vagy ronda, hogy így öltözik néha meg hogy festi a körmét. Ez ilyen szándékos figyelemfelkeltés, ő megengedheti magának az ilyet. Ettől még nem lesz se ronda, se igénytelen. Szerinted egy büdös, ápolatlan, koszos körmű hajléktalan komolyan igényesebb lenne, mint ő, aki ad a külsejére, sőt még manikűröshöz is jár XD
Nincs azzal baj, ha nem tetszik ez a stílus, de azért furi, hogy így nyilvánulsz meg róla.
Én őszintén szólva Harrynél sokkal extrémebb kinézetű férfi hírességekért rajongok és nem vagyok kislány. :D Ez csak egy felvett stílus, az embert kellene meglátni mögötte.
Azért festi a körmét és jár "női" ruhákba mert nem hisz abba hogy csak egy nő viselhet szoknyát meg hogy az tesz egy férfit férfivé hogy milyen ruhákba jár.
Az meg hogy nem borotválkozik minden nap meg nem öltönybe jár,attól még hogy híres nem kell toppon kinéznie. Gondolom a te se úgy mész a boltba mintha a vörös szőnyegre mennél.
Harry nem meleg!
Harry támogatja a melegeket
Ha annyira ismernéd,ezt tudnád róla.
Nem láttad még azt az interjúját,ahol elmondja hogy nem meleg,hanem támogatja a melegeket,és elfogadja őket?
Egyebkent is van baratnoje:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!