Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Manapság (meg már régebben is) állandóan olyan pletykák keringenek híres énekesekről/színészekről hogy már meghaltak és imposztorok helyettesítik őket. Természetesen van, ami szerintem is nagy baromság és semmi értelme nincs, de mi van akkor ha tényleg létezik ilyen? Mi van, ha tényleg van olyan, hogy mondjuk egy híres sztár ott akarja hagyni a karrierjét, a menedzsment pedig titokban elteszi láb alól a nagy hírnév miatt, és keres helyette valaki mást, aki nagyon hasonlít rá. Érdekes dolog ez, hiszen sosem tudhatjuk mi folyik a “háttérben”. Pl egy énekes esetében ha már megölték az “eredeti” sztárt, és az imposztor áll a helyében, könnyen át tudják szerkeszteni a hangját hogy olyan legyen mint az “igazié”. Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de szerintem van benne valami. Szerintetek van ilyen?

2020. júl. 26. 23:37
 1/4 A kérdező kommentje:
És elnézést a kategóriáért, de valamiért ide sorolta be az oldal.
2020. júl. 26. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Éppenséggel előfordulhat.

Ha jól tudom, nem precedens nélküli; a középkorban előfordult, hogy a hadjárat vége felé meghalt az uralkodó, és hogy a katonai morált fenntartsák, valaki „beöltözött” neki, hogy a hadjáratot sikerre tudják vinni. Persze ettől jócskán messze áll a te teóriád, de azért a párhuzam megvan.

2020. júl. 26. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A mai technikai világban egy kis fantáziával szerintem elképzelhetö a helyzet.

Történtek már ennél nagyobb csalások is.

2020. júl. 27. 04:04
 4/4 anonim ***** válasza:

"könnyen át tudják szerkeszteni a hangját hogy olyan legyen mint az “igazié""

Na ez pont nem igaz, még ma sem. Egyrészt, mert szerintem nincs olyan technika, amivel eredményesen meg lehetne csinálni, másrészt az élő szereplésekkel, nyilatkozatokkal, interjúkkal együtt ezt lehetetlenség hosszú távon csinálni, úgy, hogy ne tűnjön fel, hogy kamu.

2020. júl. 28. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!