Kulcsár Edinát nem gondolkoztatja el a Kaleta-ügy?
Egyszer-kétszer egy hónapban ránézek az instagram oldalára, de mást se látok, csak azt, hogy a fiát a sztoriban kiteszi, sokszor csak pelusban. Nekem már az is undorító, ha valaki ilyen szinten kipakolja a gyerekét a közösségi médiára, de amit Edina csinál, az számomra nagyon elképesztő. Nem gondolkoztatja el Kaleta Gábor esete? Szerintem itt lenne az ideje, hogy átgondolja, mint pl. Tóth Gabi.
(Megjegyzem a többi celebtől is frászt kapok, Rubint Réka, Tücsi, akik a gyerek(ek)ről ennyit posztolnak.)
A véleményem szerint a gyereknek van saját magánélete, mivel nincs belátása, hogy mi történik körülötte, ezért nem kellene posztolni róluk állandóan, majd ha feléri a saját eszével, hogy mi az a közösségi média (min. korhatár 14-16 év), akkor majd eldönti, hogy szerepelni akar-e.
Tudom, tudom, foglalkozzak a saját életemmel, foglalkozok is, csak ezek az esetek elképesztenek.

Tökéletesen igazad van!
Én azon haltam be, hogy van aki még az összeszart pár hetes babáját is feltette.. Avram Latosca.
Siralmas hogy ilyen emberek szülők..

Vérlázító amit ez a nő csinál (meg persze minden más gyerek mutogató tehetségtelen senkiházi). Mindig azzal védekezik, hogy de hát ő nem reklámoz soha a gyerekeivel. Ez így konkrétan lehet, hogy igaz, de pár cuki sztori után érdekes módon szinte majdnem mindig egy hirdetés következik...
De ha nem is gondolunk anyagi előnyökre, meg, hogy a gyerekei a like mágnesek, akkor is... Nekem ég a pofám szinte amikor már a 10. pelenkában rohangászós sztorit látom. Ha úgy nézzük, amit ezek a celebek csinálnak, az valahol már a kiskorú veszélyeztetése kategória szerintem

Az, hogy a Kaleta ügy kapcsán felzendült az influencer világ, pontosan ugyanolyan aljas önreklám és kivagyiság, egymásra mutogatás mint anno a #maradjotthon kampány, amikor azon ment a verseny, hogy ki van jobban otthon 😂. Most pedig azon, hogy ki rejti el jobban a csemetéket. Nemhiába Tóth Gabi volt az elsők között, aki felszállt erre a vonatra is.
Arany középút a megoldás, én azt mondom. Persze az is egy szülői döntés, hogy félted és eltakarod, ahogy az is (sajnos), hogy reklám posztban szerepelteted. Nem kéne, hogy a Kaleta félék miatt ne legyen egy normális, kedves látvány egy családi fotó gyerekekkel, vagy egy sulitáskás fotó szeptember 1-én mondjuk.
Ellenben reklámtáblaként használni őket egész egyszerűen visszaélés.

Amit Edina csinál, az pedig egyszerűen sok.
(Előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!