Mért dobja be a facebook folyton kpop-os palik profiljait?
Azt nem nagyon hiszem,mert
senkit nem jelöltem be.
Hm.Nem engedik nekik,hogy regisztráljanak vagy csak nem akarnak? Mondjuk ha az utóbbi az oka akkor,valszeg nem tudtok róla.
Lehet, hogy van nekik, de vagy monitorozva vannak, vagy titokban, hogy a fanok ne zaklassák őket.
Plusz az Fb nem népszerű ott. Inkább a Naver alkalmazásai ott a nyerőek. Plusz ot a Kakaotalk, az is Naveres? Most nem tudom. De az ilyen Messenger alternatíva nekik. Borzalmasan szeretik.
12. Pfúha..Zaklatnák? Akkor elég szar közönségük lehet.
Érdekes szinte minden híresnek van legalább egy elérhetőségi oldala, ahol az egekig tudják magasztaltatni magukat a hülyeségeikkel,hogy mit ettem reggelire stb. és a sok barmot még érdekli is,amiért egész jó visszhangot kapnak. Azt olvastam sokan utálják őket,lehet ha elkezdenék,ezt a trendet többen kedvelnék,mert lenne egy felszínesen mélyebb kapcsolat az emberekkel.
XD Ezt is felesleges volt leírnom, mert,ezt nem a fanok döntik el.
Privát fiókjaik biztos vannak, meg v-live keretében szoktak kommunikálni a rajongóikal. Múltkor láttam, hogy a rajongók felfigyeltek arra, hogy Jungkook a telóján mutatott valamit a kamera felé, és egy instagram értesítés látszódott a sarokban, szóval privát instája biztos van. Az együttesnek van insta oldala, szóval ott promózzák magukat.
De amúgy igen, a BTS rajongói táborának (főleg Koreában) egy része nagyon fanatikus, szóval nem irigylem őket.
14.Geezz! Amúgy minden híresebbnek meg van a maga fanatikus közössége. Pl. Benipowa és Powii utónévvel rendelkező fanjai.(Nem mind,csak a nagyjuk.)
Meg nem hiszem,hogy őket annyira zavarná ez,aztán remélhetőleg,van jó pár normális rajongójuk,akik leállítanák az elvetemülteket..
Bízom abban, hogy azért a normális fanok vannak többségben, csak sokszor az elvetemültebbek nyilvánulnak meg "hangosabban".
De volt pl. egy olyan sztori tavaly vagy tavalyelőtt a BTS-szel, hogy lányok taxival követték őket és lett egy kisebb autóbalesetük emiatt. Ez nyilván egy nagyon szélsőséges példa.
Amúgy igen, nem csak a k-popra igaz, hogy vannak őrült rajongók.
A rejtélyt azonban, hogy miért látsz ilyen profilokat facen, továbbra sem sikerült megfejteni. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!