Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mért jó a sztárokat celebnek...

Mért jó a sztárokat celebnek nevezni mért nem lehet egyszerüen csak sztár?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A sztár az, aki letett valamit az asztalra, ami elismerésre/tiszteletre méltó. A celeb meg pusztán egy médiában sokat szereplő híresség, pl Kiszel Tünde.
2010. aug. 2. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ!
2010. aug. 2. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A sztár és a celeb nem ugyanaz...

Nekem a sztárok: Akik csináltak valamit az életükben,és nem bugyikat gyűjtenek....Mondjuk egy példa : Ákos

Ő baromi tehetséges,nem reklámozza agyon magát,nem ő folyik a csapból és 22 éve töretlen a pályafutása és még csak 42 éves....

Celeb: Akik heti/havi szinten a hülyeségük miatt van a tvben vagy a neten vagy egyéb szennylapok címoldalán pl: Tüncike,Győzike....

Sajnos a celebekből sokkal több van,mint a sztárokból...

2010. aug. 2. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem értek eggyyet az első válaszolóval, mert a "Celeb vagyok, ments ki innen"-ben nem csak média-majmok voltak.
2010. aug. 2. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem egy tisztességes magyar sztár nem megy el ilyen szennyműsorba...
2010. aug. 3. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt hívom sztároknak, aki megérdemli, mert tett is valami azért, hogy sztár legyen. Győzikét pl csak celebnek hívom.

Ja és a sztárok nem sztárolják magukat annyira. Ők azt csinálják, amit szeretnek, abból élnek, és nem vesznek rész mindenféle gagyi msorban (pl celeb vagyok ments ki innen). És a celebek is azért vesznek részt ilyenekben, mert csak így tudnak a médiában maradni...semmihez nem értenek és ha ezeket nem csinálnák a kutya se lenne kíváncsi rájuk. Ennyi

2010. aug. 3. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsi ha ezt már valaki írta, nem szokásom az előttem szólokat elolvasni, csak ha leírtam az én véleményemet is.

A sztár az tett érte, hogy ismert legyen. A celeb kb semmit nem csinál és mégis körülötte forog minden és mindenki ismeri.

A zenészek sztárok mert egy jó kis slágerrel hívják fel magura a figyelmet.

A celeb pl Kiszel Tünde. Senki se tudja mivel foglalkozik, hogy lett ismert. Mégis mindenhol ottvan. Mindig szerepel tvben újságban...

2010. aug. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!