Melyik sztár a legellenszenvesebb számodra?
Paris Hilton a fő választott, szerintem nem kell részleteznem, hogy miért is...
Aztán ott van még Kristen Stewart. Mostanság dívat lett útálni az Alkonyat trilógiát (bár én már a premier idején is rühheltem). A vámpírosdi óta nem igazán csillogtatta meg a színészi tehetségét, végül is ez nehéz lett volna mert nincs is mit.
Emma Watson nincs a listán, de gondoltam csak teszek említést róla. Nagyon túlértékelt egy karakter nem csak a filmes szakmában, de még az úgymond ismertebb személyek között is.
Madonna. Botrány, amiket leművelt ez a nő, és még büszke is rá.
Ma pedig, - arra hivatkozva, hogy már nem mai csirke, - ő számít “ikonnak”, ahogyan az összes szégyenteljes megnyilvánulása is “ikonikusnak”. 🤦🏼♀️
A többi említett hírességek legnagyobb százaléka szimplán tehetségtelen vagy erősen túlhypeolt ahhoz képest, hogy mit produkál.
Madonna nem nevezhető tehetségtelennek, - igaz, mindig voltak nála nagyságrendekkel jobbak is, de a stílusával ásta el magát.
Nem rossz listátvsikerült összeszedni. én mondjuk Hiltont levenném. Ő celeb, nem sztár, és talán már nem is annyira balhés, mint 10 éve.
Én is Emma Watsont tenném be a helyére, illetve Annhe Hathawayt sem annyira értem, nem igazán jutott a fülembe komoly botránya, azon viszont meglepődök, hogy Brie Larson vagy Charlize Theronn nincs a listán.
Mindenesetre én Paltrowt jelöltem be, mert dzerintem nem kap elég utálatot ahhoz képest, amiket csinál.
Nekem ezek közül Lopez, botrányosan el van telve magával, rettentő flegma, nagyképű díva azok alapján amiket olvasni róla. Szorosan utána Paltrow, aki szintén ilyen kaliber.
Hathawayt én sem értem itt ezen a listán, egy Dua Lipát vagy az alkesz Jennifer Lawrence-t jobban el tudtam volna itt képzelni.
#5 Az általad említettek mit keresnének a listán? Nincs velük semmi baj.
Kristen Stewart
Plusz nekem Lana Del Rey a depizos kiscsaj es Demi Lovato sem szimpatikus
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!