Mi a véleményetek erről a youtuberről? Mit kell tudni róla?
https://www.youtube.com/c/MeaGOfficial
Nemrég találtam rá itt gyk-n egy kérdés által. Ugyan szimpinek nekem se szimpi, sőt. Egy videóját se bírtam végignézni még, meg nekem egy ilyen kaliberű nő ne akarjon okoskodni a pénzügyekről. De konkrétan miket lehet tudni róla? Milyen sztorik vannak? Gáznak tűnik, de kb ugyanolyan, mint a többi magyar iNfLuEnSzEr, Viszkok Fruzsi meg ezek. Viszont ahogy látom ő sokkal jobban utáltabb. Miért? Lemaradtam.:(
Töröltetni fogja ezt a kérdést is a művésznő, figyeld meg.
Nem bírja a kritikát, töröltet mindent.
Röviden annyi, hogy nagyon "megvilágosodott" és osztja az észt, csak az a jó, amit ő gondol. Pl. Régen platinaszőke volt és kihívóan öltözött, most meg aki fel mer venni egy miniszoknyát, már r.banc.
Meg régen ő is evett húst, de amióta vegán, azóta mindenkit erre akar áttéríteni, aki húst/tejtermékeket/tojást fogyaszt, az az ő szemében rossz,meg ilyenek.
Lehet, hogy érző lélek, de nagyon narcisztikus és nem bírja a kritikát...
Nem "báncsuk" de aki képes videót csinálni arról, hogy a lefolyótisztító folyadék a kezéhez ért, ezért elment a sürgősségire és kitakaríttatta a lakást, annál van baj...
(YouTube, sürgősségire kerültem, ilyesmi címe van 30-31. perctől kezd erről beszélni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!