Dombovári Istvàn felesége miért erölködik annyira instán?
Véletlenül ráakadtam a profiljára, és ahogy nézegettem, próbàl vicces lenni de nem sikerül neki. Attól hogy humorista felesége még nem kellene megpróbálni gagyi módon eröltetni ezt a vonalat. Arról nem is beszèlve, hogy Dombovári Istvánné néven van fent, hogy könnyen meg lehessen találni a férje rajongóinak.
Apropó, szinte minden posztban megemlíti a Maldívot, így akarja tudomására hozni az urának, hogy oda akar menni, vagy mi a célja ezzel?
Hát igen.
Pl Stephen King iró fia, anonim néven adja ki a könyveit, hogy ô is elörôl kezdje, és ne édesapja hírneve miatt legyen felkapott, hanem saját tehetsége miatt.
Ízlések és pofonok :) Én imádom a felesége humorát, szerintem teljes mértékben nagyszerű párost alkotnak. Meg úgy alapból, ha összehásodtak akkor ígyis-úgyis a Dombóvári nevet viselné. Ha nem tetszik valami akkor ne nézd.
Hidd el neki se tetszenél, szóval neked se kell őt nézned. Puszi :)
Köszönöm a választ Dombováriné! Az biztos, h nem tetszenék, mert én nem szeretek máson felkapaszkodni 🤭
A puszit tartsd meg nyugodtan magadnak.
Már miért viselné mindenképp a Dombóvári nevet? Jó 40 éve létezik az a lehetőség, hogy a nő a házasságban megtarthatja a lánynevét, sőt, ha úgy állapodnak meg a férjével, a gyerekek is kerülhetnek az anya nevére, csak az a feltétel, hogy akkor mind azonos nevű legyen.
Hogyhogy még nem hallottál erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!