Ugye Ian Somarhalder (Damon Salvatore) NEM MELEG?
Figyelt kérdés
Láttam youtube-on egy két filmjelenetet,amiben meleget játszik(A fiatal amerikaiak a címe asszem)
De ugye csak a film kedvéért volt???
Olyan kiábrándító!
2010. júl. 31. 23:26
11/17 anonim 

válasza:

Nem meleg csak a szerep kedvért játszotta el nagy nő csábász a 7en mar 3 csajjal hirbe hoztak... nyugi 99%h nem meleg :-)
12/17 anonim 

válasza:

egy "meleg"-ről lesüt,hogy meleg,Ian nem az:)
13/17 anonim 

válasza:

Nem meleg, de azt azért megkérdezném, hogyha az is lenne az mennyiben befolyásolná a színészi képességeit? Egy színész nem azért kell szeretni mert meleg vagy nem hanem azért mert őrült jól játszik...Ian jó színész és ha meleg is lenne még mindig jó színész lenne és ugyanúgy lehetne szeretni...
14/17 A kérdező kommentje:
Persze,hogy ugyanolyan jó színész lenne akkor is.
Egyébként nem ítélem el a melegeket.
De azért sajnálnám,ha egy ilyen jó képű pasi a saját neméhez vonzódna.
2010. aug. 3. 21:25
15/17 anonim 

válasza:

nem meleg :)
A vonzás szabályai c. filmben játszott egy meleg srácot, de ezután elkezdték terjeszti, hogy meleg, és azt mondta, hogy ilyen szerepet soha többé nem vállal!
amúgy meg játszott a "Tell me you love me" (Mondd, hogy szeretsz) c. sorozatban, amiben éppen egy csajjal szexel.
sztem ebből elég kivehető, hogy nem meleg, mert ha az lenne, tuti h a sorozat kedvéért se feküdt volna le egy nővel.
16/17 fmpunk válasza:
NEM MELEG!!! a világ legnagyobb hülyeség Ian Somerhalderre azt mondani,h. meleg!!!!!!!!A Vámpírnaplók sztárja a Lost Boon-ja nem és nem és nem meleg!!!!!!
17/17 anonim válasza:
Sztem min biszex, de nekem melegnek tűnt első ránézésre XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!