Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Blackpink párkapcsolatok?...

Blackpink párkapcsolatok? Illetve a BTS?

Figyelt kérdés

Na szóval. KB egy 3 hónapja vagyok Blackpink fan, imádom őket. Főleg Lisa-t. A BTS-től régebben hallgattam 1-2 számot, de úgy 2 hete (😂) kezdtem el megismerni jobban őket. A K-pop világa mindig is érdekelt. Úgy két éve kezdtem el videókat nézni, illetve olvasgatni róla. Nem maga a "műfaj", hanem ami benne történik. Elolvastam mindent, tudom a gyakornokságot, a debütálást, hogy mi folyik ez idő alatt (bár persze én is csak annyit tudok, amennyit írnak róla). Szóval az igaz, hogy a BP 3 évig nem randizhatott senkivel sem. Bár még egy vagy két éve volt valami, hogy Jennie randizott valakivel, meg összejöttek, de nem tudom. Szóval az érdekelne, hogy le tudnátok-e írni, hogy ki-kivel volt már együtt mióta debütált a 2 banda? Szóval hogy nem a BTS meg a Blackpink együtt, hanem hogy pl : Jennie-xy-al volt már együtt, J-Hope-nak nem volt még olyan párkapcsolat amiről tudnánk stb. Mert próbáltam utána olvasni, de nem találtam olyan biztos dolgokat. Mert mindenhol mást írnak. Tudom, ti is csak annyit tudtok, amit a szánkba rágnak, de mégis többet tudnék mint most. Még, az is érdekelne, hogy ugye már lejárt az a 3 év, ami idő alatt nem randizhattak. De ha jól sejtem, ezzel nem változott semmi, mert azt kétlem hogy a YG engedné a Blackpinknek a randizást, hiába már lehetne nekik. A BTS-t meg nem tudom.

Válaszokat előre is köszönöm

(és bocsi ha valamit nem jól írtam, én így tudom ezeket)

2020. jún. 9. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 úgy tudom azok debüt előtti képek voltak,mert úgy tudom,hogy iskolai egyenruha volt rajtuk.
2020. aug. 4. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

#11 Elvileg volt a debüt előtt meg után is barátnője.

Az nemrég volt hír hogy pár éve az egyik volt barátnője postolt egy levelet a BTS fancafe-ra amiben azt írta hogy Jungkook megígérte neki hogy majd összeházasodnak stb. és valamelyik elvileg ez úgy 2016 körül lehetett szóval hogy mindenképpen debüt után és a levélben van írva az is hogy: Tegnap adtál nekem egy utolsó csókot de ezután elmentél. És csak annyit mondtál hogy ‘Vigyázz magadra Aishi’ mielőtt elmentél. (Bocsánat ha nem tökéletes a fordítás, nagyjából szerintem érthető a dolog, de linkelem)

Igaz hogy nem lett megerősítve ha jól tudom hogy ez valós vagy nem viszont ha az akkor mindenképpen volt barátnője a debüt után.

[link]

2020. aug. 4. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 ennek nagyon kamu szagja van,hogyha lett volna barátnője akkor biztos megbeszélték volna,hogy titokban tartsák,akkor nem írogált volna ilyeneket.
2020. aug. 4. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 Szerintem sem igaz viszont attól függetlenül mivel Jungkook mondhatni szakított vele annak ellenére hogy mi ígért lehet mérges volt rá és ilyenkor szerintem hiába beszélsz meg valakivel valamit ha olyan típus vagy akkor nem törődsz vele és ugyan úgy kiíros valahova/elmondod valakinek. Pl ilyenek még azok is amikor valakivel hosszú ideig barátok vagytok és tudtok egymásról olyan dolgokat amiről ugye nem szeretnéd hogy más tudjon és ez addig nagyon jól működik viszont vannak akik egy vita után ezeket elmondják kb mindenkinek. Szóval annak ellenére hogy én sem tartom túlzottan igaznak akár az is lehetne ha a lány is ilyen típus.
2020. aug. 4. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy igaz amit a csajt ki írt, csak később törölte mert mindenki neki ugrott és sok utálatot kapott.

Plusz akkor még sem jk,sem a banda nem volt ennyire híres.. hát nem tudom.De arról én is hallottam hogy debüt előtt és 2016 környékén is volt barátnője Jungkooknak,nem tudni mi igaz ezekből.

2020. aug. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!