Ki a legszebb nő az alábbiak közül?
Billie Eilish
Selena Gomez
Jane Krakowski
Jennifer Lawrence
Sarah Mitchelle Gellar
Vanessa Hudgens
Jessica Alba
Julianne Moore
Jennifer Lopez
Jade Thirlwall
Kate Winslet
Jesy Nelson
Mia Tyler
Gwyneth Paltrow
Sharon Stone
Sheryl Crow
Janis Joplin
Cameron Diaz
Alyson Hanningan
Halsey
Gloria Estefan
Tanita Tikaram
Lorde
TINI
Rihanna
Lady GaGa
Beyoncé
Lizzo
Emma Watson
Perrie Edwards
Bonnie Tyler
Grace VanderWaal
Fergie
Ariana Grande
Sabrina Carpenter
Zendaya
Utolsó, nem gáz, szerintem is gyönyörű.
Szerintem amúgy mindannyian szépek, csak más miatt.
Billie, Tanita, GaGa, és Lorde nem kimondottan szépek, ahogy Janis sem volt az, de mégis van bennük valami különleges és vonzó.
Talán Selena,Jade, Jane, Jesy, Fergie, Rihanna, Gwyneth, és Beyoncé a legszebbek, meg Halsey is különleges szépség.
JLaw, Kate, Jessica, Vanessa, Cameron nekem egy kategória, ők olyan klasszikus szépségek, akik mindenkinek tetszenek.
Sarah Michelle is szép, nekem az egyik kedvenc sorozatom főszereplője, Calista Flockhart jut róla eszembe.
Julianne Moore és Sharon Stone azok, akiken nem látszik, hogy öregedtek, hiába nem fiatalok már, ugyanúgy néznek ki, mint régen.
Jennifer Lopez szépnek szép, de nem annyira, mint amilyennek egyesek beállítják.
Mia Tyler és Lizzo nekem már elég kövérek, de szerintem szép arcuk van.
Sheryl szép, de van benne valami furcsa, talán az álla, vagy nem is tudom...
Alysont valamiért sokan csúnyának tartják, pedig gyönyörű szerintem.
Gloria és Perrie egy kategóriák JLoval, hiszen hasonlítanak is rá.
Emma, Sabrina, TINI meg Zendaya is egy kategória nálam, vannak pillanataik, amikor gyönyörűek, de van amikor nem igazán.
Grace szép, bár kislányos, bár mondjuk csak tizenhét éves.
Bonnie sem fiatal már, de még mindig szép, bár nekem fiatalon jobban tetszett, az ajkai viszont túl vékonyak nekem.
Ariana is szép, bár sok lány néz ki úgy, mint ő, Mariah Carey pl jobban tetszik.
Kaley Cuocot kihagytam, pedig ő is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!